Beerselse parkconcerten zorgen voor streepje cultuur

C21

Beerselse parkconcerten zorgen voor streepje cultuur

Editiepajot_bart_devill___parkconcerten
ingezonden foto
 

 

CC de Meent en zijn team blijven allesbehalve bij de pakken zitten tijdens de coronatijden waar in wij nog steeds leven, al schijnt er toch al een lichtje aan het einde van deze tunnel. De voorbije maanden werden al heel wat initiatieven genomen en er komen er nog……. Van half mei tot begin juli is domein Rondenbos in Alsemberg de uitvalsbasis voor zomerse openluchtvoorstellingen in organisatie van CC de Meent. Hiermee wil het cultuurcentrum tegemoet komen aan de culturele honger van haar publiek. De voorstellingen worden georganiseerd voor een beperkt publiek, in de gezonde buitenlucht en in een intieme opstelling. Het amfitheater van het gemeentehuis is met haar bosrijke ligging de ideale setting voor deze kleinschalige concerten. Een fijne manier om de zomer in te gaan met een streepje cultuur.

 

Het kan niet worden ontkend: het programma oogt meer dan veelbelovend. Oordeel zelf maar:

Zaterdag 15/05/2021 om 20u15: Fixkes. Nederlandstalige pop in ware 90’s stijl afgekruid met een vleugje americana, van de makers van monsterhit Kvraagetaan. Zaterdag 22/05/2021 om 20u15: Jamez. Stevige mix van hedendaagse blues, rock, tex-mex en country, afgekruid met groovy tunes.

Zondag 30/05/2021 om 15u00: Theater FroeFroe – Zeeboenk (6+). Kletsnatte familievoorstelling met livemuziek, schone installaties en publieke interactie voor iedereen vanaf 6 jaar. Zaterdag 5/06/2021 om 20u15: Frank Vander linden – Solo. Intiem concert met bitterzoete verhalen en met uitgebeend werk van o.a. De Mens, Jan De Wilde en Elvis Presley. Zondag 13/06/2021 om 14u00: Scarbo. Prachtig samenspel van vier Brusselse saxofonisten met een passie voor klassieke muziek en de cross-over met andere kunsten. Zaterdag 19/06/2021 om 20u15: Blafwaf + Support-act: Ben Roeges. Pretentieloos kleinkunstcabaret over dagdagelijkse banaliteiten, gewikkeld in een muzikaal jasje!

Zondag 4/07/2021 om 14u00: Trio Osuna – In de schaduw van de moerbeiboom op de zijderoute. Exotisch klassiek concert met traditionele klanken, poëzie en verhalen uit het Verre Oosten.

Tickets en info: www.demeent.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief