BEERSEL Speelplein Amajoe verhuist tijdelijk

C21

BEERSEL Speelplein Amajoe verhuist tijdelijk

Editiepajot_bart_devill___amajoespeelpleinen_beersel
foto Bart Devillé
 

 Speelplein Amajoe is in Beersel al meer dan een begrip geworden en ook corona kreeg/krijgt het niet klein. Ook dit jaar Speelplein Amajoe, wel niet meer in en rond evenementenhal DOC – dit wordt momenteel gebruikt als vaccinatiecentrum- maar wel Sporthal Kerkeveld Schoolstraat 46 1650 Beersel.

Voor wie het nog niet zou weten, het speelplein is er voor kinderen tussen 3 en 12 jaar; niet alleen die in Beersel wonen, maar ook voor die niet in Beersel wonen. Wel opgelet, de kinderen moeten ten laatste 3 jaar worden op 31 augustus, indien men ze wil inschrijven voor de zomervakantie. De kinderen kunnen ingeschreven worden op twee manieren: online via de link: http: //beersel.ticketgang.eu of door een afspraak te maken via jeugd@Beersel.be  of 02/359.16.14- 02/359.16.15 om langs te komen op de jeugddienst(Evenementenhal DOC- Gemeenveldstraat 3 1652 Alsemberg.

Kinderen die in Beersel wonen(Alsemberg, Beersel, Dworp, Huizingen, Lot) betalen voor het 1ste en 2de kind(naargelang datum van inschrijving) 6 euro en 8 euro, voor het 3de kind en volgenden 3 en 4 euro. Voor kinderen die niet in Beersel wonen bedraagt het basistarief 12 euro/dag. In het reglement “speelplein Amajoe” vind je de afspraken terug die de jeugddienst vooropstelt om het speelplein vlot te laten verlopen. Je vind er o.a. de tarieven in terug, maar ook informatie over de verzekering, het brengen en ophalen van de kinderen en het dagverloop. Met het ondertekenen van het reglement “speelplein Amajoe” ga je akkoord met deze afspraken.

Wat meebrengen? Lunchpakket, 10-uurtje, 16-uurtje en drinkbus(wegens coronamaatregelen worden geen bekertjes aan de kinderen gegeven. Contact: Domein Rondenbos Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg. Tel. 02/369.17.17 info@beersel.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021
Marc Sluys | 04 jun 2021

archief