BEERSEL Reglement van orde provinciedomein wordt opgenomen in politiereglement

C21

BEERSEL Reglement van orde provinciedomein wordt opgenomen in politiereglement

Editiepajot_bart_devill___gemeentehuis_beersel
Gemeentehuis Beersel / foto Bart Devillé
 

 

Jaarlijks neemt de gemeenteraad van Beersel kennis van het reglement van orde van het Provinciedomein Huizingen en de eventuele aanpassingen. Gevolg hiervan is dat het dan ook opgenomen wordt in het politiereglement van de gemeente. Dit is ook dit jaar het geval.

De gemeenteraad ging ook akkoord met  een herziening van het tariefreglement uitleendienst Vrije Tijd. Met het oog op de digitalisering van de uitleendienst Vrije Tijd (via Ticketgang) worden de uitleenvoorwaarden voor de uitleendiensten jeugd en cultuur op elkaar afgestemd en worden de 2 reglementen samengevoegd tot één uitleendienst ‘Vrije Tijd’. Schepen van Cultuur Elsie De Greef(N-VA): “In de toekomst is het de bedoeling om de materiële dienstverlening via de digitale uitleenmodule te laten verlopen. Het klein spelmateriaal van de jeugddienst en de wissellijsten en tentoonstellingsbakken van de cultuurdienst worden wegens de te beperkte vraag uit het reglement gehaald. De herbruikbare bekers en de geluidsmeters (tot voorkort uitleendienst jeugd) worden aan het reglement toegevoegd. “

 

In september worden de twee vernieuwde lokalen in CC de Meent van de vroegere gemeenteschool De Springveer Alsemberg in gebruik genomen. In deze lokalen zullen onder meer K.T. De Alsembloem en Brassband Alsemberg hun intrek nemen. Voor deze lokalen werd een huurtarief vastgesteld volgens het gangbare tarief per m². De gemeenteraad ging hiermee akkoord.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief