Steenweg in DWORP vanaf 2 augustus volledig afgesloten

C21

Steenweg in DWORP vanaf 2 augustus volledig afgesloten

Editiepajot_bart_devill___afsluiten_alsembergsesteenweg
Foto Bart Devillé.
 

Vanaf 2 augustus kan je als fietser en als automobilist niet meer over de Alsembergsesteenweg in Dworp (Beersel). Tot het einde van de maand zullen aannemers daar werken uitvoeren aan de riolering en de weginfrastructuur, in opdracht van respectievelijk Aquafin en het Agentschap Wegen en Verkeer. De afgelopen maanden voerde Wegen en Verkeer  al verbeteringen uit aan de weginrichting ter hoogte van de gemeenteschool en het kruispunt met de Lotsesteenweg. 

> Meer informatie: www.wegenenverkeer.be/beersel 

Omleidingen augustus
De Alsembergsesteenweg zal van 2 augustus tot het einde van de maand afgesloten blijven voor alle weggebruikers. Fietsers zullen omgeleid worden via de Brouwerijstraat,  Beling en de Gravenhoflaan. Automobilisten zullen omgeleid worden via de Brusselsesteenweg, de Sanatoriumstraat en de Lotsesteenweg. 

Bekijk de omleidingen op kaart 

Handelaars bereikbaar te voet en met fiets, kort parkeren ingevoerd
Omwonenden kunnen niet met de auto tot aan de handelaars in de werfzone op de Alsembergsesteenweg. In overleg met de gemeente is beslist om tijdelijk kort parkeren toe te laten op de parking aan de Sportschuur en het kruispunt Lotsesteenweg/Solheidestraat. Bezoekers kunnen de Alsembergsesteenweg dan bereiken via de voetweg achter de Sportschuur of via Beling. Autoverkeer kan via de Kerkstraat gebruik maken van de parking tijdens het winkelen. De Kerkstraat blijft open tijdens de volledige duur van de werken, maar blijft in het deel aan de Sportschuur ook eenrichtingsstraat zoals vandaag het geval is. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2021
Marc Sluys
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 sep 2023
Devogeleer Emile & Hugo Deville | 11 sep 2023

archief