Opnieuw open prikdag op woensdag 8 september in De Bres

C21

Opnieuw open prikdag op woensdag 8 september in De Bres

Visual_vierkant_open_prikdag_8september
 

Het vaccinatiecentrum van de Eerstelijnszone Zennevallei verlaat op 9 september sportcomplex De Bres. Vanaf 11 september kunnen de sportverenigingen opnieuw hun intrek nemen in hun vertrouwde thuisbasis. Wie zich nog moet laten vaccineren of nog een tweede prik moet krijgen, kan terecht op de open prikdag op 8 september of binnenkort in ons nieuw vaccinatiepunt op de parking van De Bres.

Twee keer 60.000 bezoekers!

Op 22 februari opende het vaccinatiecentrum De Bres de deuren. Op nauwelijks enkele weken tijd werd de volledige sporthal verbouwd tot een volwaardig en operationeel vaccinatiecentrum van de Eerstelijnszone Zennevallei.

Intussen kwamen er in het vaccinatiecentrum De Bres zo’n 60.000 inwoners uit Halle, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw over de vloer. Meestal 2 keer. Want een volledige vaccinatie bestaat uit twee dosissen met uitzondering van het Johnson & Johnson-vaccin.

Elke vaccinatiedag honderden mensen verwelkomen, dat vraagt natuurlijk een goed geoliede organisatie. Meer dan 400 vrijwilligers zorgden voor een vlot onthaal op de parking en in het vaccinatiecentrum. Zo’n 270 verpleegkundigen, apothekers en dokters namen de voorbereiding van de vaccins, de prik, de deskundige uitleg en de medische opvolging voor hun rekening. En nog eens tientallen andere medewerkers verzorgden het callcenter en de administratie. Zonder hen was deze indrukwekkende operatie nooit geslaagd. Bij deze dus een welgemeende dankjewel!

Maar omdat zo’n driekwart van de bevolking intussen gevaccineerd is, sluit het vaccinatiecentrum in De Bres op 9 september. Wie nog een tweede prik moet krijgen of nog gevaccineerd wil worden, verwelkomen we binnenkort in ons nieuw vaccinatiepunt op de parking van De Bres. Wanneer je kan langskomen in dit nieuwe vaccinatiepunt, lees je op www.vaccinatiezennevallei.be.

Opnieuw open prikdag op woensdag 8 september

Op woensdag 8 september organiseren we opnieuw een open prikdag tussen 14 uur en 20 uur voor iedereen die nog niet gevaccineerd werd. Een afspraak maken is niet nodig, spring gewoon even binnen.

Wie langskomt heeft de keuze tussen:

 Pfizer (tweede prik volgt na 21 dagen)
 Johnson & Johnson (één dosis volstaat voor een volwaardige vaccinatie)

 

Breng dit zeker mee:

 Jouw identiteitskaart of BIS-nummer.
 Ben je jonger dan 16? Kom met één van je ouders of voogd of breng een

toestemmingsbrief mee.

Wie met de wagen komt kan zich gratis parkeren op de parking De Bres. Er zijn ook fietsenstallingen voorzien!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 nov 2022
Hugo Devillé | 14 nov 2022

archief