BEERSEL - Dworpse Bikers organiseren al hun 13de editie

C21

BEERSEL - Dworpse Bikers organiseren al hun 13de editie

Editiepajot_bart_devill___dworpse_bikers_aankondiging
ingezonden foto
 

 

Na een jaar van verplichte rust- “dank” zij corona-  kunnen de Dworpse Bikers jong en oud opnieuw verwelkomen op de 13de editie van de Dworpse Bikers Classic MTB op 3 oktober 2021. Je leest het inderdaad goed ! Men vertrekt dus niet langer op de 2de zondag van November maar vanaf dit jaar zullen de Dworpse Bikers telkens op de eerste zondag van oktober starten. Het concept blijft wel hetzelfde en vertrekken doet men net zoals de voorbije jaren in het provinciedomein te Huizingen vlakbij de afrit Huizingen(20) van de Brusselse Ring. Ook groot voordeel: Deze locatie is voorzien van zeer ruime parkings nabij de inschrijvingen.

 

Verschillende afstanden staan opnieuw op het programma, van beginnende tot gevorderde biker. Er kan gekozen worden tussen 30km – 50km. Inschrijven kan van 8u tot 10u30 alle afstanden. Gratis begeleide kidstocht van 15km met een inschrijving om 9u00 en het gezamenlijk vertrek om 09u30.

Zoals elk jaar kan u verder genieten van : WCUP sportdrank, fruit, wafels,… bij elke bevoorrading, duidelijk bepijling, pechverhelping /ophaaldienst tijdens de toertocht,

EHBO aan elke bevoorrading en EHBO hulppost aan start, gratis bewaakte fietsparking voor en na de tocht, bike-wash met 20 spuitstanden op hoge druk,  warme douches, verwarmde tent met “nen gezellige aprés” en 1 gratis toegang tot het provinciedomein van Huizingen voor het seizoen 2021. De organisatoren vragen dat alle deelnemers zich aan de standaard Covid regels houden en een mondmasker dragen op de drukke plaatsen in het provinciedomein.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 24 nov 2023
Hugo Devillé | 21 nov 2023
Hugo Devillé | 16 nov 2023

archief