BEERSEL Drie kunstenaars zorgen voor unieke tentoonstelling

C21

BEERSEL Drie kunstenaars zorgen voor unieke tentoonstelling

Editiepajot_bart_devill___expo_de_meent
ingezonden foto
 

 

Met hun expo “Tussen Zwart en Wit” zorgen drie kunstenaars voor een unieke tentoonstelling in de foyer van CC de Meent. Het zijn Steven Geys -fotografie-, Stijn Vandebril - houtskool- en krijttekeningen-en Kurt Vanhengel – poëzie- die voor deze merkwaardige combinatie zorgen. In de expositie van dit collectief ontmoeten fotografie en figuratieve houtskool- en krijttekeningen elkaar. Omringd door poëzie gaan deze drie kunstenaars tussen zwart en wit op zoek naar hun eigen werkelijkheid. Laat je verleiden door de verbale en visuele gelaagdheid van deze kruisbestuiving.
Het gaat over mentale gezondheid, polarisering, (on)gelijke kansen, over vroeger en nu, over muziek, over de bewustwording van wat was en (helaas) nooit meer komen zal. Niets is wat het lijkt... tussen zwart en wit schuilt veel grijs, maar ook kleur, het is maar hoe je het bekijkt!

Deze expo is nog vrij te bezichtigen tot en met 31 oktober tijdens de openingsuren van CC de Meent. Openingsuren van CC de Meent, elke werkdag van 8u30 tot 12u en van 15 tot 17u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jun 2023
Hugo Devillé | 02 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 31 mei 2023

archief