BEERSEL WZC Zennehart gaat op zoek naar vrijwilligers

C21

BEERSEL WZC Zennehart gaat op zoek naar vrijwilligers

Editiepajot_bart_devill___vrijwilligers_zennehart
ingezonden foto
 

 

Bij WZC Zennehart-Orpea in Alsemberg gaat men er prat op dat de bewoner de regisseur van zijn of haar leven blijft. Tegelijk staat men er voor de bewoners klaar met excellente zorg, hulp, steun èn ontspanning. Kortom alles om het verblijf van de bewoner/bewoonster heel prettig te maken. De belangrijkste rol hier is uiteraard weggelegd voor het team van WZC Zennehart, maar ook het belang van de vrijwilliger mag zeker niet onderschat worden, integendeel!. Daarom ook gaat WZC Zennehart op zoek naar vrijwilligers. Kan je goed communiceren, maar vooral goed luisteren?

Kan je goed observeren en noden detecteren? Ben je geduldig en begripvol? Beschik je over een goede dosis verantwoordelijkheidszin? Kan je vlot samenwerken met anderen (vrijwilligers, verantwoordelijken)? Dan ben je de vrijwillig(ste)er die Zennehart zoekt!

 

WZC Zennehart is op zoek naar gedreven liefdevolle vrijwilligers die het Zennehart-team in allerlei activiteiten willen ondersteunen. Individuele gesprekken, d cafetariawerking, begeleide wandelingen zijn slechts een greep uit de dagdagelijkse dingen waarin jullie kunnen helpen. Wenst u meer info :

Bel gerust naar 02/331.07.55 en vraag naar iemand van het animatie-team. Anneleen of Jan helpen u graag verder ! Of mail gerust naar : krea-team.zennehart@orpea.com .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief