Fietsdief wordt gelinkt aan verschillende diefstallen in PZ ZENNEVALLEI

C21

Fietsdief wordt gelinkt aan verschillende diefstallen in PZ ZENNEVALLEI

Logo_zennevallei_muur_
 

Afgelopen maand kreeg de politiezone Zennevallei opvallend meer aangiftes van fietsdiefstallen te verwerken. Opvolging en onderzoek van de lokale recherche leidden tot verschillende aandachtsvestigingen en leverden beelden op van de verdachten. In drie gevallen van de fietsdiefstal in Halle bleek het telkens om dezelfde verdachte te gaan.

De ploegen op het terrein – en in het bijzonder de Scorpio-ploegen – werden gebrieft. Gisteren 27 oktober resulteerde dit in een eerste vatting. Zo werd in het centrum van Halle de man die werd gelinkt aan drie feiten. De verdachte pleegde bij aantreffen geen nieuwe feiten, maar bleek in het bezit van een kniptang. Betrokkene werd van zijn vrijheid beroofd en het Parket van Halle-Vilvoorde werd verwittigd. Deze besliste de man vandaag voor te leiden voor de onderzoeksrechter. De man in kwestie betreft een illegaal zonder gekende verblijfplaats. De gestolen fietsen konden tot op heden jammer genoeg niet worden getraceerd.  

Over de feiten is het volgende geweten. Deze deden zich voor tussen 7 en 15 oktober 2021 in Halle aan de frituur gelegen op Sint-Rochus en in fietsenstallingen van het Wilgenveld. Er is tevens een vermoeden dat de verdachte nog kan gelinkt worden aan andere feiten. Onderzoek hieromtrent is nog lopende.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief