BEERSEL Weredi brengt 3 maal De Jossen

C21

BEERSEL Weredi brengt 3 maal De Jossen

Editiepajot_bart_devill___jossen
ingezonden foto
 

 

 

Na heel wat door corona verplichte annulaties de voorbije seizoenen wordt dit de eerste podiumvoorstelling van K.T. Weredi uit Lot in lange tijd. De Jossen wordt opgevoerd in CC de Meent in Alsemberg. In De Jossen valt een ietwat aparte vriendengroep van tien gelijkgezinden langzaam uiteen. Hoe de samenhorigheid plots kan wegvallen wanneer de nood aan eigenheid de kop op steekt. Regels en wetten die zorgen voor rust en standvastigheid worden opeens overboord gegooid. De maatschappij van de Jossen brokkelt langzaam af voor de ogen van de toeschouwer.

 Op vrijdag 19/11 en zaterdag 20/11(20u) en zondag 21/11(15u) brengt Weredi De Jossen van Tom Lanoye. De regie is in de handen van Hugo De Wulf, hij wordt bijgestaan door regieassistent Paulien Dewit. De choreografie werd verzorgd door Marie Rondot.

Op de scène staan Despiegelaere StanislasHamelryck InaLauwereys BerntTavano Niels

van Riet ThomasVandervelde KenzoWilmus GerbenZelck JoeriGhysels Bram & Cnudde Agnetha. Tickets verkrijgbaar via De Jossen en www.demeent.be . Koninklijk Toneelgezelschap WEREDI LOT heeft zijn basis in de deelgemeente Lot, waar wort gerepeteerd in de lokalen van de Kloosterstraat. In “normale”, coronavrije tijden voorziet Weredi jaarlijks in: een quiz (oktober), een hoofdproductie (november), een jeugdproductie (februari), een toneelkamp en theaterfestival (april) en een adolescentenproductie (mei).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 24 jun 2024

archief