BEERSEL / LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE De Meent, de Moelie en de Boesdaalhoeve doen mee aan 10 j Kunstendag voor Kinderen

C21

BEERSEL / LINKEBEEK / SINT-GENESIUS-RODE De Meent, de Moelie en de Boesdaalhoeve doen mee aan 10 j Kunstendag voor Kinderen

Editiepajot_bart_devill___kunstendag
ingezonden foto
 

 

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van Kunstendag voor Kinderen organiseren CC de Meent, GC de Moelie en GC de Boesdaalhoeve op zondag 21 november 2021 een heuse familiedag vol gratis workshops, open ateliers en een fijne familievoorstelling. De workshops en ateliers zijn gratis en doorlopend toegankelijk van 13.00u tot 17.00u.

Ga creatief aan de slag met papier, verf en bellenblazers en maak een uniek schilderij (dat je bovendien mee mag nemen naar huis) in ons BELLENLAB. Ga langs in onze schminkstand en laat je gezicht omtoveren tot een fee, superheld,... in het OPTUTLAB. Je kan er ook je haar laten pimpen tot een gek kapsel met veren, bloemen en andere zottigheden.

In het FOTOLAB kan je gezellige bende op de foto. De foto (en een leuke herinnering!) krijg je mee naar huis. En dan is er nog het VERTELLAB, een knusse plek waar je met het hele gezin kan genieten van een voorleesmoment. Tussendoor kan je gezellig iets drinken in de FAMILIEBAR.

Als hoogtepunt is er om 15.00u de familievoorstelling BROEMMM, een beeldende voorstelling vol avontuur en humor waarin het thema peuter- en kleuterpuberteit humoristisch aan bod komt.

 

Wil je graag deelnemen, dan kan je op zondag 21 november 2021 vanaf 13.00u terecht in GC de Moelie te Linkebeek. Kiezen voor één specifieke activiteit of eens proeven van de volledige menu: dat kies je helemaal zelf. Voor de gratis workshops en ateliers dien je vooraf in te schrijven via www.demoelie.be. Voor de familievoorstelling koop je je ticket(s) vooraf via www.demoelie.be (€ 9). Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de tickets gaan vlot de deur uit! Het tonen van je Covid Safe Ticket (CST) is verplicht bij alle activiteiten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jul 2022

archief