Beersel helpt inwoners energie besparen

C21 Css

Beersel helpt inwoners energie besparen

Editiepajot_bart_devill___warmtescan
foto Bart Devillé
 

Dankzij een warmtescans aan een gereduceerde prijs tijdens de komende winterperiode 2021-2022 helpt de gemeente de Beerselaars energie besparen.Inderdaad, de inwoners van Beersel krijgen dankzij tussenkomst van de gemeente de kans om tijdens de winterperiode 2021-2022 een warmtescan van hun woning aan te vragen voor € 75 i.p.v. € 150.

Met het blote oog kan je niet zomaar zien of je huis goed geïsoleerd is. Daarom is de winterperiode de ideale periode om met een warmtebeeldcamera de infrarode warmtestraling, en dus de energieverliezen, vast te leggen op beeld. 

Koudebruggen, luchtlekken, kieren en isolatieproblemen komen aan het licht waardoor je de kans krijgt om op basis van een beknopt verslag gericht energiebesparende aanpassingen aan de woning uit te voeren. Op die manier kom je tot een verbeterde energieprestatie van de verwarming van de woning.  Ook bij een nieuwbouw kan een thermografische foto zinvol zijn om eventuele energielekken aan te tonen of na te gaan of er aan de opgelegde bouwvoorschriften (isolatie) werd voldaan.

Een warmtescan is ook een uitstekende voorbereiding voor het starten van een BENOvatietraject.

Plan je warmtescan in via www.klimaatpunt.be/warmtescan - info@klimaatpunt.be - 0468 19 07 74.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief