BEERSEL - Aanpassing samenwerkingsovereenkomst met Sportopia vzw op gemeenteraad goedgekeurd

C21 Css

BEERSEL - Aanpassing samenwerkingsovereenkomst met Sportopia vzw op gemeenteraad goedgekeurd

Editiepajot_bart_devill___sportopia
ingezonden foto
 

 

Sinds 2008 organiseert de vzw Sportopia in samenwerking met de gemeente Beersel sportweken tijdens de schoolvakanties. Dit zowel in de Paasperiode, in de zomervakantie en in de herfstvakantie. Tijdens deze sportweken komen de meest uiteenlopende sporten aan bod, aangepast aan de leeftijd, met enthousiaste en gediplomeerde trainers: balsporten, zwemmen, allerlei initiaties,  …. Op de gemeenteraad van Beersel dd. 22 december werd een aanpassing van de samenwerkingsovereenkomst met Sportopia vzw goedgekeurd.

 

Schepen van Sport, Elsie De Greef(N-VA) gaf enige toelichting: “De samenwerkingsovereenkomst met Sportopia vzw wordt aangepast naar aanleiding van het openstellen van het programma TicketGang voor de sportweken. Dit programma wordt reeds gebruikt voor de speelpleinen, skatestages, lessenreeksen (yoga, swingende figuurtraining,…) en zaalverhuur. Er zijn ook nog een aantal wijzigingen doorgevoerd zoals de aanpassing van de diploma vereisten voor de monitoren.

Bijvoorbeeld vroeger moest je afgestudeerd zijn als LO leerkracht om hoofdmonitor te zijn, nu worden studenten vanaf 3de bachelor ook toegelaten en bij de gewone monitoren zijn studenten vanaf 2e bachelor LO/kinesitherapie en Bachelors kleuter, lager  & secundair onderwijs toegelaten. Ook het inschrijvingsgeld en de uurregeling worden weggelaten om een flexibele werking te garanderen. “

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 dec 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief