BEERSEL - Dank zij de Beerselbon kan je ook winnen

C21 Css

BEERSEL - Dank zij de Beerselbon kan je ook winnen

Beerselbon
 

In Beersel kan men deelnemen aan een wedstrijd en hiermee een Beerselbon winnen. Deze laatste bestaat nu-met dank aan corona- één jaar en dat wordt in Beersel dan ook gevierd. Niet minder dan 50 bonnen worden graag uitgedeeld, maar daar moet men ook wat voor doen! Erg ingewikkeld is het niet….

 

Neem een foto of filmpje van een aankoop met de Beerselbon bij een handelszak die de cadeaubon aanvaardt. Breng de zaak in beeld of vermeldde naam  en let er op dat de BEERSELBON duidelijk zichtbaar is. Stuur je foto in via www.beersel.be/beerselbon. De wedstrijd loopt nog 28 februari. Op www.beersel.be/beerselbon vind je de lijst met deelnemende handelaars en het wedstrijdreglement terug Voor wie het nog niet zou weten….. de BEERSELBON is een cadeaubon, door iedereen vrij aan te kopen en om te gebruiken bij de handelaar. Er zijn twee types: De handelaarsbon, welke enkel gebruikt kan worden bij de gekozen handelaar vermeld op de BEERSELBON en de algemene BEERSELBON. Deze kan gebruikt worden bij alle deelnemende handelaars. De waarde van de handelaarsbon is 25 euro, de waarde van de algemene BEERSELBON is vrij te kiezen. Beide bonnen zijn 12 maanden geldig.

 

Alle rechtspersonen en verenigingen van Beersel en daarbuiten kunnen de Beerselbon gebruiken. De gemeente Beersel zal zelf maximaal gebruik maken van de BEERSELBON; voor het verwelkomen van nieuwe inwoners, voor alle huldigingen, bij wedstrijden georganiseerd door de gemeente, … De bon kan via 2 kanalen aangekocht worden: Online via de website van de gemeente Beersel en aan het Onthaal van het Domein Rondenbos in Alsemberg. De aankoper van de bon kan deze gebruiken als betaalmiddel bij de deelnemende handelaar maar kan hem evenzeer cadeau doen. Elke handelaar die aan consumenten verkoopt, kan zich registreren. De aanvragen worden door de dienst Lokale Economie gevalideerd. Grootwarenhuizen, supermarkten, vrije beroepen en financiële instellingen worden uit- gesloten. De waarde van de specifieke handelaarsbon wordt binnen de 14 dagen na aankoop doorgestort aan de handelaar, u ontvangt het geld hiervoor dus op voorhand. De waarde van de algemene bon die bij de handelaar gebruikt werd, wordt binnen de 14 dagen doorgestort. U kan de BEERSELBON ook koppelen aan eigen initiatieven. Alle promotie-, transactie- en technische kosten van de BEERSELBON neemt gemeente Beersel voor zich. .

 

Info:  https://www.kivalo.be/faq-gemeente-handelaar .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief