BEERSEL - Gezinssport Dworp start activiteiten terug op

C21 Css

BEERSEL - Gezinssport Dworp start activiteiten terug op

Lijndansen_gezinssport_dworp
 

Gezinsbond Dworp-Huizingen zal wel een van de actiefste afdelingen uit de regio zijn. Maar ook hier zorgde corona er voor dat de activiteiten moesten worden terug geschroefd. Maar daar komt nu blijkbaar verandering in. Op de jongste jaarmarkt van Dworp was Gezinsbond al van de partij en nu herneemt ook Gezinssport Dworp zijn activiteiten.

 

Binnenkort start een nieuwe reeks lijndansen voor beginners. Oorspronkelijk uit Noord-Amerika, maar ook erg populair in Vlaanderen. Op een prettige manier actief bezig zijn, fit blijven, en tegelijk jezelf ontspannen. Individueel en toch samen dansen in een groep, genieten van de muziek en lekker in beweging zijn. Deze plezante en sportieve cursus richt zich tot mannen en vrouwen De lessen vinden plaats in Beersel, Schoolstraat 46, Sportzaal Kerkeveld. Vrijdagvoormiddag van 9 uur tot 10 uur Toegang vanaf 8.45 u. Een reeks van 20 lessen vanaf 14 januari 2022 tot eind juni. Prijs €51,- Interesse? Er zijn nog steeds inschrijvingen mogelijk bij Piet Van Capellen T02.380.35.48. 

 

En dan zijn er nog de wandelingen. De Drankstoempers van Gezinssport Dworp gaan elke derde dinsdag van de maand stappen in de regio. Wandelen is gezond voor jong en oud. De eerstvolgende wandelingen zijn al gepland: 18 januari 2022, afspraak om 14u, kerk Sint-Vincentius Buizingen en 15 februari 2022, afspraak om 14u, Kerkplein Dworp. Meer info en inschrijvingen bij Piet Van Capellen T 02.380.35.48.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief