Beloftevolle bands uit regio grijpen hun kans tijdens finale Zennetoer

C21

Beloftevolle bands uit regio grijpen hun kans tijdens finale Zennetoer

Campagnebeeld-1
 

Jonge bands uit de regio Pajottenland-Zennevallei kregen in het najaar van 2021 de kans om zich online via vi.be in te schrijven voor de 10e en laatste editie van Zennetoer. Uit 86 inzendingen werden 10 bands geselecteerd om het beste van zichzelf te tonen tijdens de auditiedag op 25 september in GC de Boesdaalhoeve, Sint-Genesius-Rode. Uiteindelijk haalden 5 groepen de shortlist: NEVA, Kajikama, Early Pedestrian, Lizz en Odeum.

 

Deze 5 bands zullen op 19 februari 2022 tijdens de finale van Zennetoer in CC de Meent (Beersel) strijden voor de felbegeerde titel van beste band of publiekslieveling. Natuurlijk laat de organisatie van Zennetoer hen niet aan hun lot over: via intensieve bandcoaching in samenwerking met Rock ‘n’ Roll Highschool van muzieklabo Noisegate, stoomden we de bands klaar om tijdens de finale zichzelf te overstijgen. De bandcoaches zijn stuk voor stuk professionele muzikanten met een straffe muzikale carrière. Het hoeft dan ook niet te verrassen dat onze jonge bands dit coachingstraject met beide handen grepen!

 

Elke band kreeg een persoonlijke coach die hen opzocht in hun repetitieruimte. De toegewezen coach begeleidde hen gedurende 4 maanden en hielp hen verder te groeien en ontwikkelen. Daartoe behoorde ook een muzikaal en leerrijk coachingsweekend in Destelheide te Beersel. Via repetities, try-out concerten en masterclasses kregen ze de laatste tips mee om tijdens de finale het beste van zichzelf te geven.

 

Wil jij deze jonge, lokale en talentvolle bands van de toekomst nu al aan het werk zien? Stip dan alvast 19 februari 2022 aan in je agenda en koop je ticket (€ 5) vooraf via www.demeent.be

 

Zennetoer is een organisatie van de cultuurcentra, gemeenschapscentra en jeugddiensten van de regio Pajottenland & Zennevallei met partnerschap en ondersteuning van vi.be, vormingscentrum Destelheide, Rock ’n’ Roll Highschool van muzieklabo Noisegate, De Studio en Savan.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief