BEERSEL - Fase 3 werkzaamheden Steenweg op Ukkel worden maandag aangevat

C21

BEERSEL - Fase 3 werkzaamheden Steenweg op Ukkel worden maandag aangevat

Editiepajot_bart_devill___kruispunt_moesjebaaz
foto Bart Devillé
 

 

Fase 3 van de rioleringswerken Steenweg op Ukkel start op maandag 14 februari 2022. Het kruispunt met de Dachelenberg (tot aan de spoorwegbrug) wordt vernieuwd. Er wordt een nieuwe riolering aangelegd en de straat wordt heringericht met nieuwe voet- en fietspaden. Door de werken wordt het kruispunt van de Steenweg op Ukkel met de
Dachelenbergstraat afgesloten voor alle verkeer, vanaf de spoorwegbrug tot Moesjebaaz.Fase 1 en 2 worden verder afgewerkt: De Steenweg op Ukkel vanaf Moesjebaaz tot de Alsembergsteenweg (afwerken fiets- en voetpaden + eindlaag asfalt). Deze zone is enkel bereikbaar vanaf de Alsembergsteenweg (enkel voor de bewoners in deze zone).

Afhankelijk van de weersomstandigheden duren deze werken tot eind april. Na deze fase zijn hier alle werken afgerond en wordt de Steenweg op Ukkel opnieuw opengesteld. Uiteraard worden er omleidingen voorzien: Woon je in de wijk Dachelenberg: omrijden via Drogenbos. Kom je van het centrum van Beersel: volg de omleiding via Donkerstraat/Zavelstraat (richting Alsembergsteenweg). Woon je in de werfzone van de Steenweg op Ukkel: geen doorgang via het kruispunt met Dachelenbergstraat. U kan enkel uitrijden via de Alsembergsteenweg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief