BEERSEL 9de Petanquetornooi voor 55-plussers komt er aan

C21

BEERSEL 9de Petanquetornooi voor 55-plussers komt er aan

Editiepajot_bart_devill___petanque_camille
foto Bart Devillé
 

 

Wanneer een activiteit of evenement, op sportief of cultureel vlak, al enkele keren werd georganiseerd heeft men het over een “klassieker”. Dit kan en mag dan ook voor het petanque tornooi voor 55-plussers dat in Beersel al voor de 9de maal wordt georganiseerd. Waarover het gaat?....... Je bent 55-plusser en woont in Beersel of bent lid van een Beerselse seniorenvereniging? Neem dan deel aan het negende indoor petanquetornooi van Seniorenraad Beersel in samenwerking met PC Beersel. Dit is inderdaad al een hele traditie. De laatste maal dat het petanquetornooi kon plaatsvinden was in 2019. Door corona moesten deze van 2020 en 2021 worden geannuleerd.

Zonder dat er nog onvoorzien een of ander corona variant opduikt, worden de petanque spelende 55-plussers, zowel heren als dames, dit jaar opnieuw verwacht op de overdekte petanquepleinen in de Goutstouwersstraat 59 1651 Lot.

 

Afspraak zaterdag 23 april 2022 om 13u, de prijsuitreiking vindt plaats om 16u30 en de deelname is gratis en kan in ploegen van 3 spelers (tripletten). Er wordt gespeeld in drie ronden. In de eerste en tweede ronde wordt de tegenspeler per loting bepaald, in de derde ronde spelen de winnaars tegen elkaar. Voor meer info en inschrijvingen: Dienst Welzijn T 02 359 07 28 - senioren@beersel.be . Wie er nog graag bij wil zijn, neem vlug contact op, om organisatorische redenen wordt uiteraard het aantal inschrijvingen beperkt. Maar vandaag kan het nog.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief