BEERSEL Toer de Geuze gaat van start met een bierquiz

C21

BEERSEL Toer de Geuze gaat van start met een bierquiz

Editiepajot_bart_devill___bierquis
ingezonden foto
 

 

 

Het is al wellicht algemeen geweten en heel velen kijken er al naar uit, op zaterdag 30 april en zondag 1 mei is het zover, Toer de Geuze 2022. Maar het eigenlijke startschot wordt al gegeven vrijdagavond 29 april in Biercentrum De Lambiek met een ludieke bierquiz.

Deze 2de editie van de bierquiz op vrijdag 29 april om 20u wordt georganiseerd door de vzw “Zot van Beersel” in samenwerking met het biercentrum De Lambiek. Wil je jouw kennis over bier eens testen? Schrijf je dan zeker in voor deze Beerselse ludieke bierquiz! Hoe doen? Maak een ploegje van max 4 personen en reserveer vooraf via het e-formulier op de website. De plaatsen zijn beperkt: 20 groepjes van 4 personen. Deelname: € 5 per persoon ter plaatse te betalen. Voor de quiz kan je inschrijven via deze link: http://www.delambiek.be/product/2259/bierquiz.  En nadien?

 

Op zaterdag en zondag ochtend kan je in De Lambiek terecht voor een lekker en stevig ontbijt alvorens je toer begint. Ben je met de fiets of te voet? Ontdek dan de “ Toer de Geuze fiets- en wandelroutes” langs verschillende brouwerijen in de streek. Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen geuze samen te stellen, kom dan naar de workshop “Eigen Steek”. Op zaterdagavond wordt het biercentrum omgetoverd tot “Toer de Geuze Muziekcafé” iedereen welkom vanaf 18 uur. Wil je een heel weekend de Toer de Geuze beleven, reserveer dan je plekje op de Pop-up camping voor campers of tenten.Geen kans gehad om alle brouwerijen naar keuze te bezoeken, kom dan naar het biercentrum De Lambiek, hier vind je een groot aanbod van geuze en kriek van de deelnemende brouwerijen en stekerijen. De echte liefhebbers kunnen een doos Trio Megablend kopen in de biershop. Meer info en reserveren kan via  website http://www.delambiek.be/toerdegeuze2022 . En dan de eigenlijke Toer de Geuze vindt plaats op zaterdag 30 april  van 11u tot 19u en zondag 1 mei van 10u tot 17u. De volgende brouwerijen en stekerijen zullen dun deuren openen op zaterdag en zondag: Boon, De Cam, De Troch, Den Herberg, Lambiek Fabriek, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin, Timmermans alsook het bezoekerscentrum De Lambiek. Hanssens en Mort Subite zijn enkel open op zondag. Tijdens de Toer de Geuze moet je niet betalen om de deelnemende brouwerijen, stekerijen en het bezoekerscentrum De Lambiek te bezoeken. De toegang is overal gratis. Je moet ook niet reserveren om een brouwerij of stekerij te bezoeken. Je kan deze Toer met eigen vervoer doen(auto, fiets, ….)of je kan een plaats online reserveren ( www.horal.be )op een van de 10 HORAL-bussen..

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief