BEERSEL Biercentrum De Lambiek nodigt uit

C21 Css

BEERSEL Biercentrum De Lambiek nodigt uit

Editiepajot_bart_devill___de_lambiek
Bezoekerscentrum De Lambiek / foto Bart Devillé
 

 

Het wordt uitkijken naar volgende week in Biercentrum De Lambiek in de Beerselse deelgemeente Alsemberg. Dit voor een workshop “Blend je “Eigen Steek” en openingsactie- wandelen en proeven. De workshop is geprogrammeerd vrijdag 20 mei. Droomde je er ooit van om je eigen Geuze te blenden, grijp dan nu je kans. Op vrijdag 20 mei kan je tussen 17u en 21u in het Biercentrum De Lambiek onder begeleiding van een heuse brouwer je ‘Eigen steek’ Geuze samenstellen. Je hebt de keuze uit vijf verschillende soorten lambiek om deze unieke fles te blenden.

Kom, proef, steek en neem jouw unieke fles mee naar huis.

 De openingsactie – wandelen en proeven vindt plaats zaterdag 21 mei. Combineer een mooie natuurwandeling, onder begeleiding van een natuurgids, met een bezoek aan Biercentrum De Lambiek. De wandeling wordt begeleid door een erkende natuurgids. De wandeling vertrekt en eindigt aan De Lambiek. Bij terugkomst krijgen alle deelnemende wandelaars een proevertje lambikbier aangeboden en kunnen zij het biercentrum vrij bezoeken. Meer informatie en inschrijving voor één of beide activiteiten kan via www.delambiek.be . Biercentrum 'De Lambiek' opent 1x per maand zijn deuren voor individuele bezoeken.
Een individueel bezoek omvat toegang tot de tentoonstellingsruimte, een exclusieve videovoorstelling over het brouwproces en achteraf een gratis degustatieglaasje lambiekbier.Openingsdagen in 2022 nog op 21 mei, 11 juni en 16 juli van 13u tot 18u. Laatste toegang en degustatie om 17u30.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief