BEERSEL - Nieuwe cursus in Academie Orfeus start vanaf september

C21

BEERSEL - Nieuwe cursus in Academie Orfeus start vanaf september

Editiepajot_bart_devill___academie_orfeus_mei22
ingezonden foto
 

 

Je wil graag meer ontdekken over klassieke muziek, maar je weet niet waar te beginnen? Wegwijs geraken in het enorme aanbod van cd’s en concerten en je muzikale horizon verruimen, dat staat je te wachten in deze cursus muziekgeschiedenis.

De driejarige cursus met wekelijks 2 uur lestijd wil houvast bieden bij het beluisteren dankzij deskundige uitleg, actieve discussie aanmoedigen over interpretaties en stijlen, linken leggen tussen muziek en andere kunstdisciplines. Op het programma ook kruisbestuiving met andere cursussen uit de academie, concertbezoek en andere muzikale uitstappen.

De docent voor de cursus, Véronique Rubens, is naast leerkracht piano en pianobegeleider in academie Orfeus ook muziekjournalist en recensent bij Klara, voorheen bij De Standaard.

 Vanuit haar jarenlange ervaring als muzikant, journalist en in het geven van lezingen over klassieke muziek kan ze de muziekgeschiedenis vertalen naar een levendige muziekpraktijk.

Geen voorkennis vereist, wel muzikale interesse. Deze cursus kan je volgen zonder een instrument of andere vak te volgen in de academie en staat open voor iedereen vanaf 15 jaar. Lessen op donderdag van 19u30-21u30 in academie Orfeus Alsemberg vanaf 1 september 2022

meer info: veronique.rubens@orfeus.be
https://www.facebook.com/watch/?v=3278397365817482 Nog meer weten?  Kom naar de kennismakingsles: donderdag 23/6/2022 om 19u30 in academie Orfeus. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jun 2023
Hugo Devillé | 02 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 31 mei 2023

archief