Beersel Feest Mee op 11 juli

C21

Beersel Feest Mee op 11 juli

Editiepajot_bart_devill___jan_de_wilde
ingezonden foto
 

 

Beersel Feest Mee op de Vlaamse Feestdag, maandag 11 juli. Deze wordt muzikaal opgeluisterd door kleinkunsticoon, Jan De Wilde. De viering van de Vlaamse Feestdag in Beersel vindt plaats maandag 11 juli in CC de Meent. Om 19u30 worden de aanwezigen verwelkomd met een drankje, gevolgd door de gelegenheidstoespraken. Om 20u kan men dan genieten van het gratis concert Jan De Wilde met “Héhé!Wat een Jan!”19.30u

 Voor wie Jan De Wilde nog niet zou kennen……. Jan is een kleinkunsticoon. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Zijne Aaigemse Hoogheid is een overlever van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstzangers en trekt nog volle zalen. Hij schreef liederen die tot onze culturele ziel behoren - Hèhè, Een vrolijk lentelied, Joke - en hij gaf voor eeuwig een ziel aan klassiekers als Fanfare van honger en dorst en Eerste Sneeuw.

De Hèhè-tour is Jans manier om dankjewel te zeggen aan zijn publiek, omdat hij zijn lange leven kon bouwen op liedjes schrijven, op zingen en spelen. Jan zorgt samen met zijn ‘Vrienden’ voor een hartverwarmend concert: Een bende talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst.

Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bass/contrabas) en Liesbeth De Lombaert (altviool). Reservatie tickets: CC de Meent, www.demeente.be en tel. 02/359.16.00 .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jul 2022

archief