BEERSEL -Petanquetornooi brengt de mensen van het woonzorgcentra samen

C21

BEERSEL -Petanquetornooi brengt de mensen van het woonzorgcentra samen

Editiepajot_bart_devill___petanque_zennehart
foto Bart Devillé
 

In Beersel heb je Woonzorgcentrum Zennehart-Orpea gelegen op de Pastoor Bolsstraat en in Sint-Pieters-Leeuw Woonzorgcentrum Belfair-Orpea op de Godfried Van Leuvenlaan. En zij zorgden er voor om samen een gezellige en sportieve namiddag door te brengen voor hun bewoners.

De idee  om samen wat te doen, rijpte al een tijdje en nu werd het eindelijk werkelijkheid. Onlangs bundelden zij de krachten om een eerste petanquetonooi te organiseren en de keuze viel op het nieuwe Wildersportcomplex in Sint-Pieters-Leeuw of de ideale locatie. Voor de meesten, zeg maar voor iedereen, was het de eerste maal dat zij het nieuwe Wildersportcomplex konden bewonderen.

De Ricard en zelfgemaakte ijsthee stonden klaar en het spel kon beginnen. Twintig bewoners namen het tegen elkaar op en streden hard voor de overwinning van hun huis. Resultaat… gelijkspel!  Wat een zalige namiddag. Iedereen kreeg een medaille mee naar huis, want verliezers waren er niet. Enkel enthousiaste deelnemers en zij waren het er allen over eens: “ Zeker voor herhaling vatbaar!” 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 sep 2023
Devogeleer Emile & Hugo Deville | 11 sep 2023

archief