BEERSEL 11 november wordt herdacht met fakkeltocht

C21

BEERSEL 11 november wordt herdacht met fakkeltocht

Editiepajot_bart_devill___fakkeltocht
foto Bart Devillé
 

 

Op 11 november 2022 vindt de herdenkingsplechtigheid voor Wapenstilstand plaats in deelgemeente Beersel. Om 17u30 houden we bloemenhuldes aan het ereperk van de oudstrijders op de begraafplaats en vervolgens aan het monument van de gesneuvelden. Om 18u start de ‘Fakkeltocht voor Vrede’ aan de Gemeentelijke Feestzaal waar iedereen een gratis fakkel krijgt. De tocht duurt een half uur met aankomst opnieuw aan de Gemeentelijke Feestzaal. Onderweg is er stemmige muzikale begeleiding door de KF Eendracht Maakt Macht Lot. Als slot wordt een vredesvuur aangestoken en zorgen Scouts Beersel en OKRA Beersel voor gratis chocomelk en wafels.

In de Gemeentelijke Feestzaal kan je ook een bezoek brengen aan de tentoonstelling van knutselwerkjes over vrede gemaakt door de leerlingen van VBS Sint-Victor Beersel.

Deze sfeervolle avond mag u niet missen! Deze herdenking is een organisatie van het Vredescomité en de Cultuurdienst in samenwerking met VBS Sint-Victor Beersel, Scouts Beersel, Okra Beersel en de KF Eendracht maakt Macht Lot.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 feb 2024
Hugo Devillé | 14 feb 2024
Hugo Devillé | 12 feb 2024
Marc Sluys | 12 feb 2024
Roger Swalens | 10 feb 2024

archief