BEERSEL - Gezinsbond Lot opnieuw op de afspraak met zijn eetfestijn

C21

BEERSEL - Gezinsbond Lot opnieuw op de afspraak met zijn eetfestijn

Editiepajot_bart_devill___eetfestijn_gezinsbond_lot
ingezonden foto
 

 

Gezinsbond Lot is al jaren – en nog- heel actief in deze Beerselse deelgemeente. De voorbije jaren kwam ook corona hier roet in het eten -ook dit van het eetfestijn- gooien met alle gevolgen…… De mensen van Gezinsbond Lot zijn dan ook blij om jullie, na 3 jaar, opnieuw te mogen uitnodigen op zijn traditionele en vermaarde mosselkermis, die doorgaat op zaterdag  4 (van 17u-22u) en zondag 5 februari 2023(van 11u30-15u) in Babbellot (Onze Kring), Dworpsestraat 90 te Lot.  Kom met familie en vrienden genieten van een dampende pot heerlijke kwaliteitsmosselen, vol-au-vent, tomaat-garnaal of perzik-tonijn. Uiteraard biedt men ook lekkere dranken en smakelijke desserten aan, zoals gewoonlijk tegen gezinsvriendelijke prijzen.

 

Met de opbrengst van dit eetfestijn organiseren men tal van activiteiten: het sinterklaasfeest, de daguitstap, het ledenfeest, steun aan goede doelen (Inti Sisa Ecuador en CAW-JAC Halle), enz. Na 3 jaar zonder opbrengsten, maar wel met grote uitgaven voor o.a. de sinterklaasfeesten, kunnen de mensen van Gezinsbond alle steun goed gebruiken. Meer informatie over de vereniging en haar werking vind je op https://lot.gezinsbond.be.

Als lid van de Gezinsbond krijg je op deze mosselkermis tevens een mooie korting in je online-portemonnee. Vergeet dus je lidkaart 2023 niet!!!!! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief