Hoog spel: de nieuwe thriller van Patrick De Bruyn

C21

Hoog spel: de nieuwe thriller van Patrick De Bruyn

Scherm__afbeelding_2023-01-19_om_22
 

 Deze week verschijnt Hoog spel, de nieuwe thriller van Patrick De Bruyn, een verhaal dat zich afpeelt in de hoogste politieke kringen en exclusieve zakenmiddens. John, een mysterieuze onderzoeksjournalist, is een internationaal fraudenetwerk met geneesmiddelen op het spoor en stelt zijn piepjonge relatie met de mooie Amy op de proef door haar mee te trekken in de gevaarlijke wereld waar hij een ongewenste gast is.

Amy is toch opnieuw aan het daten en met John klikt het geweldig. Wanneer hij plots van de aardbodem verdwijnt, is Amy helemaal van slag. Maar haar vriendinnen twijfelen niet: een typisch geval van ghosting.

Tot de politie voor haar deur staat. Of zij meer weet over haar vermiste date?

Natuurlijk staan haar berichten in zijn telefoon en vinden ze haar vingerafdrukken in zijn appartement. Maar gedoopt in zijn bloed? En heeft zij een verklaring voor al het geld dat van zijn rekening naar haar werd overgemaakt?

Amy’s leven verandert in een volkomen onvoorspelbare en wervelende thriller. Ze komt terecht in de extreme wereld van nieuwe rijken en superrijken en ondervindt er al snel dat geld meer waard is dan een mensenleven.

Hoog spel is een schrijnend verslag van roofzucht, uitbuiting en corruptie. Maar ook een meeslepende zoektocht naar de liefde. 

Patrick De Bruyn, 

Patrick De Bruyn is misdaadauteur. Van zijn hand verschenen dertien thrillers. Voor Dodelijk verlangen ontving hij de Hercule Poirotprijs. Hij beschrijft steevast gewone mensen die door het noodlot of door hun eigen toedoen in een nachtmerrie belanden. ‘Het zou ook u kunnen overkomen!’

Pelckmans Uitgevers
€ 22
paperback• 412 blz.
ISBN 978-94-6401-219-4 verschijnt 20 februari 2023

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief