BEERSEL - Gratis gidsbeurt kan tijdens openingsactie De Lambiek

C21

BEERSEL - Gratis gidsbeurt kan tijdens openingsactie De Lambiek

Editiepajot_bart_devill___biercentrum_de_lambiek1
Foto Bart Devillé
 

 

 

De winterslaap van Biercentrum De Lambiek in Beersel nadert langzaam maar zeker zijn einde. Nog beter, ter gelegenheid van de openingsactie van februari kan men genieten van een gratis gidsbeurt in De Lambiek.Op zaterdag 18 februari kan je om 14 uur het Biercentrum De Lambiek bezoeken met een gids. De inkom is betalend, de gids is een traktatie van De Lambiek. De gids maakt je in verschillende haltes wegwijs in de wereld van het lambiekbier. Ook over de historiek van de typische lambiekbieren, over HORAL en de aangesloten lambiekbrouwers en -stekers zal de gids je een deskundige uitleg verschaffen. Een exclusieve film geeft een mooi beeld van het ambachtelijke brouwproces van lambiek en het steken van Oude Geuze en Oude Kriek.

Na de gidsbeurt volgt een proevertje. Achteraf kan je nog naar hartenlust verschillende bieren uit ons aanbod degusteren.

Hoe kan je deelnemen: via het inschrijvingsformulier op onze website www.delambiek.be .

Op deze dag is het biercentrum ook open voor onze individuele bezoekers. Ben je benieuwd naar ons uitgebreid aanbod van geuze en kriekbieren en wil je deze komen proeven of kopen, dan ben je welkom tussen 13u00 en 18u00.

 Goed om weten, Biercentrum 'De Lambiek' opent 1x per maand zijn deuren voor individuele bezoeken. Een individueel bezoek omvat toegang tot de tentoonstellingsruimte, een exclusieve videovoorstelling over het brouwproces en achteraf een gratis degustatieglaasje lambiekbier. Het biercentrum is met aangepaste toiletten, aangepaste tafels en een conflictvrije ingang volledig toegankelijk voor andersvalide personen. Het biercentrum is hiervoor in 2015 bekroond met een A+-toegankelijkheidslabel. Ook op kindermaat…… Een leuke map vol opdrachtjes laat je samen met het gezin kennismaken met de lambiekbieren. Spelenderwijs kom je meer te weten over het brouwen van bier en oude ambachten en stielen. Ook een groepsbezoek is mogelijk vanaf 20 personen of aan een minimumtarief van €60 voor kleinere groepen. Informatie en reservatie via groepsbezoeken. Meer info: www.delambiek.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024

archief