BEERSEL/REGIO Bottlefest is al aan vijfde editie toe

C21

BEERSEL/REGIO Bottlefest is al aan vijfde editie toe

Editiepajot_bart_devill___bottlefest1
Foto archief Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___bottlefest
Foto archief Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___bottlefest_
Foto archief Bart Devillé
 

 

Op zaterdag 3 juni 2023 vindt in Beersel de vijfde editie plaats van Bottlefest, het fel gesmaakte festival waar zowel muziek als wijn centraal staan. Zes knallende live bands, vijf food trucks en meer dan vijftig internationale wijnen zullen de 2000 verwachte bezoekers opnieuw muzikale en culinaire hoogtepunten bezorgen.


“Wijn weghalen uit de traditionelere settings en presenteren op een leuke en informele manier is ons ultieme doel. En een muziekfestival is daarvoor de ideale gelegenheid”, aldus Mandy, Michael en Maxime Schiettekat van Bottlelink VZW, de organisatie achter het evenement.
“Op veel festivals kan je vandaag wel al een wijntje krijgen, maar met wijnen van enkele gerenommeerde wijnproducenten willen wij de lat toch wat hoger leggen. De wijn kan bovendien heerlijk gecombineerd worden met het mooie aanbod van onze originele foodtrucks.” Dit jaar pakt de organisatie uit met een absolute primeur. “Gezien het onze vijfde editie is, willen we graag iets extra toevoegen aan het festival. Bedrijven of verenigingen kunnen hun personeel, klanten en/of leveranciers uitnodigen op Bottlefest. Buiten het festival krijgen ze daarbij ook een luxe wijndegustatie binnen in het Kasteel van Beersel. De degustatie van topwijnen wordt begeleid door de vakmensen van onze partner Le Wine, telkens in sessies van maximum 35 personen. Daarnaast krijgt iedere gast een drank/food voucher ter waarde van €10. Eén van deze sessies bieden we aan voor alle bezoekers, hiervoor kan je inschrijven via onze ticketverkoop online.”

Buiten deze luxe degustaties en de individuele tickets biedt de organisatie dit jaar ook een groepsticket aan voor 15 personen, waarbij een drank/food voucher ter waarde van €75 hoort. De Bottlefest bezoekers kunnen opnieuw van zes live bands genieten die iedereen op de wei zullen doen swingen. ’s Middags neemt Winston Wutu je met hun country muziek mee op sleeptouw naar het Wilde Westen. Voor de fans van skaa en chanson volgt Cafe con Leche met hun opzwepende ritmes, en rock en pop liefhebbers vinden helemaal hun ding bij de Zap Heroes van de ZAP muziekschool in Drogenbos. De vooravond wordt ingezet met Stones Sessions, die je de muziek brengen van The Rolling Stones met een imponerende show waarbij aan het decennium van seks, drugs & rock 'n roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. Bij het schemeren van de avond komt Motown Supremacy langs die je de grootste hits brengen van The Supremes, Stevie Wonder, Marvin Gaye en vele anderen. Afsluiten op Bottlefest wordt steeds met een knaller gedaan en ook dit jaar stellen ze niet teleur met The Juliets! Een explosieve rockband die alle muziek in eigen geur en kleur presenteert waar je niet aan kan én wil ontsnappen. Ze zetten de dansvloer in vuur en vlam, en dat mag je gerust letterlijk nemen. Bottlefest vindt plaats op zaterdag 3 juni op de grasweide aan het kasteel van Beersel. Tickets kosten €15 Euro in voorverkoop tot 15 mei en €20 ter plaatse of na 15 mei online. De deuren openen om 12u en de eerste band begint om 12u30. Het festival duurt tot 1 uur ’s nachts. Verdere info over het festival en ticketverkoop kan men vinden op www.bottlefest.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 jun 2023
Hugo Devillé | 02 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 31 mei 2023

archief