Politie ZENNEVALLEI 1 750 euro ten voordele van het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

C21

Politie ZENNEVALLEI 1 750 euro ten voordele van het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

2023_05_17_bijlage_persbericht
 

Naar aanleiding van de Belgian Cops Contest, een organisatie in samenwerking met de politiezone Zennevallei en Crossfit Merchtem, werd een totaalbedrag van 1 750 euro geschonken aan het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw. Het event had plaats in het weekend van 22 april. Zo’n 160 agenten, brandweerlui, zorgpersoneel en militairen streden toen in de Crossfit Merchtem om de titel van de “fitste cop” 2023. De atleten werden op de proef gesteld op vlak van gymnastiek, kracht en uithoudingsvermogen.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds (vzw B.K.K.S) is een zelfstandige en niet-gesubsidieerde organisatie, die zoals de naam het zegt, samen met vrijwilligers ondersteuning biedt aan gezinnen die getroffen worden door kinderkanker:  een luisterend oor, ondersteuning m.b.t. sociale voorzieningen, financiële steun, lotgenotenbijeenkomsten, ontspanningsmomenten voor het getroffen gezin, wensen en dromen vervullen van de patiënt. B.K.K.S wil graag een lichtpunt zijn in hun donkere dagen.

Op woensdag 10 mei mochten de voorzitter Patrick Hubeau en Godelieve Biesmans van het B.K.K.S. de cheque in ontvangst nemen. Zij waren ook op het event aanwezig en waren alvast onder de indruk. “Het is een intensieve sport. En ondanks dat het een wedstrijd is, was er enorm veel samenhorigheid en teamspirit. Het was een echte beleving”, aldus Godelieve Biesmans. Later zal ook nog een bezoek gepland worden voor een groep kinderen aan de politiepost van Halle. Ze zullen onthaald worden door enkele inspecteurs en kunnen genieten van een persoonlijke rondleiding.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 feb 2024

archief