BEERSEL Seniorenraad Beersel organiseert Smart Cafés, Computer voor beginners en Digidokter

C21

BEERSEL Seniorenraad Beersel organiseert Smart Cafés, Computer voor beginners en Digidokter

Editiepajot_bart_devill___seniorenraad_organiseert
ingezonden foto
 

 

In het najaar organiseert de Seniorenraad in samenwerking met de Bib weer een hele reeks Smart Cafés, Computer voor beginners en Digidokter. Ook dit jaar mede mogelijk gemaakt  dank zij “Met Avansa, samen naar beter”. In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat één onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en beantwoordt je vragen.

De onderwerpen: “Kies Smartphone/Tablet die bij je past” (4/9 - 9 tot 12u), “Starten met je Smarthphone/Tablet” (16 en 23/9 -  10 tot 13u), “Aanmelden bij de online overheid” (14/10 – 10 tot 13u), “Online betalen en bankieren”( 18/11 -  10 tot 13u).

Prijs € 6 per sessie (sociale prijs € 1).

 

Wil je graag leren werken met een Windows computer? Oefenen met de muis, mappen maken, een brief opstellen, surfen op het internet, enz….. Dan is er voor jou “Computer voor beginners” of drie sessies op 14, 15 en 16 nov, van 9 tot 12u in Bib Beersel. Voor de 3 sessies betaal je € 24 (sociale prijs € 4,80). Voorkennis is niet nodig en er worden oefentoestellen voorzien. En dan is er nog de Digidokter (gratis), dit op 25 november van 10u tot 12u. Heb je specifieke hulp nodig bij online betalen en bankieren? De Digidokter staat voor je klaar. Er wordt wel gevraagd vooraf in te schrijven, zodat een persoonlijk tijdslot kan worden voorzien voor geïnteresseerden. Alle cursussen vinden plaats in Bib Beersel, Brusselsesteenweg 77 te Alsemberg.Inschrijven voor al deze momenten is nodig en kan via www.avansa-hallevilvoorde.beinfo@avansa-hallevilvoorde.be - Tel. 02 454 54 01.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 sep 2023

archief