Wegenwerken in BEERSEL en omgeving

C21

Wegenwerken in BEERSEL en omgeving

Werken_ukkelsesteenweg_beersel
 

Vanaf begin april staan er in Beersel en omgeving enkele openbare werken en andere wegenwerken op stapel die voor verkeershinder zullen zorgen. 

Omwille van veiligheidsvellingen, herstellings- en onderhoudswerken wordt de Duboislaan tijdens de paasvakantie van dinsdag 2 april t.e.m. 15 april (7 uur) op het grondgebied van Hoeilaart en Sint-Genesius-Rode afgesloten. Om dit praktisch mogelijk te maken wordt het verkeer de toegang tot de Harasdreef ontzegd. Aan de brug van Groenendaal en het kruispunt van de Harasdreef met de Sint-Hubertusdreef worden de slagbomen gesloten. Het Bosmuseum en B&B Hippo-Droom blijven bereikbaar vanuit Hoeilaart. 
Wegenwerken Genstberg
De Genstberg in Alsemberg (van watertoren tot Brusselsesteenweg) krijgt een nieuw wegdek en afgescheiden fietspad. De werken starten op 8 april en duren tot eind augustus 2024. Geen doorgaand verkeer mogelijk. Een omleiding is voorzien. De kruispunten met Blutsdelle en Krommedelle worden onthard en vergroend. De bushaltes op de Genstberg worden verhoogd en toegankelijker gemaakt met een aanrijdbare boordsteen. Wegenwerken Steenweg op Ukkel Tussen 8 en 19 april vernieuwen we de asfaltlaag van de Steenweg op Ukkel tussen de spoorwegbrug en de Lotsestraat.
De werken zullen 10 werkdagen duren en verlopen in 2 fasen. Fase 1: vanaf spoorwegbrug tot Windmolenstraat Fase 2: vanaf Windmolenstraat tot centrum Beersel Geen doorgaand verkeer mogelijk. Gedurende de asfalteringswerken is de woning niet toegankelijk en geldt er een parkeerverbod. Inwoners ontvangen eerstdaags een informatiebrief van de aannemer met meer informatie. Een omleiding is voorzien.
De omleiding voor zwaar vrachtverkeer loopt van afrit Huizingen (niet afslagen op afrit Lot/Beersel), via de Alsembergsesteenweg en de Alsembergsteenweg. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2024
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief