BEERSEL Bert Demunter regisseert “Den Trouw”

C21

BEERSEL Bert Demunter regisseert “Den Trouw”

Editiepajot_bart_devill___de_alsembloem04
Foto Bart Devillé
 

 

Bert Demunter was in het verleden vooral bekend en populair in KBC, KT De Alsembloem en sinds enkele jaren als voorzitter van de Cultuurraad Beersel. En na wat rondzwerven en her en der regisseren, zonder ooit echt weggeweest te zijn, gaat hij nu terug aan de slag waar het in 1963 allemaal begonnen is, bij KT De Alsembloem.

Inderdaad, Bert regisseert weldra- er wordt al volop gerepeteerd- “Den Trouw” van John Lammertijn . De vertoningen vinden plaats op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei, telkens om 20 uur en op zondag 5 mei om 15 uur in CC de Meent, Gemeenveldstraat 34 Alsemberg. Waarover het stuk gaat? Jo trouwt met de 22 jaar jongere Mie. Niettegenstaande “ de roddels die dergelijke leeftijdsverschillen nog steeds meebrengen”, kiezen zij voor elkaar. Uit liefde? We leren hen en de andere genodigden kennen op het avondfeest. Ieder met zijn/haar rugzak, allen met hun verleden en hun verhalen. Kom mee aanschuiven aan de feestdis en  maak deel uit van het bonte gezelschap. Stap mee in een goede komedie!

Spelen: Aline Tréfois, Anne Serlippens, Annemie Smedts, Arno Callewaert, Bart Partous, David Maes, Elle Collin, Geert Raes, Ingrid Bauwens, Jeremias Uyttenbroeck, Jolien Verschingel, Karen De Becker, Lut De Reuse, Linde Maes, Lise Daneel, Mathias Xhibitte, Nina Bogaert, Sven Duytschaever en Tijl Lenaerts. Theo Hendrickx is regieassistent. Inkomkaarten kunnen bij Bert worden besteld door overschrijving van het bedrag(aantal x 12 euro) op rekening BE51 4364 1403 5162 met vermelding van de datum van de voorstelling. Na ontvangst worden de kaarten bezorgd of zullen ze klaar liggen aan de kassa. Ook kunnen ze besteld worden via de website van KT De Alsembloem: www.dealsembloem.be . Info: bert.demunter@telenet.be of 0475/252714 .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief