Nieuw paviljoen voor Destelheide en vernieuwde buitenomgeving voor Hanenbos in DWORP

C21

Nieuw paviljoen voor Destelheide en vernieuwde buitenomgeving voor Hanenbos in DWORP

Img_9154
 
Img_9157
 
Img_9153
 

In Dworp is dinsdagmlddag het paviljoen De Zevenbron in Destelheide, het Centrum voor Jeugd, Kunst en Creatie officieel geopend. Het nieuwe gebouw telt acht slaapkamers en een vergaderzaal. Hanenbos, het Centrum voor Jeugd, Natuur en Avontuur langs de Lotsesteenweg, pronkt met een vernieuwde, groene buitenomgeving.

Het nieuwe paviljoen De Zevenbron in Destelheide heeft een opmerkelijke architectuur. Het ovaalvormige gebouw telt acht slaapkamers voor twee personen en een vergaderzaal met zicht op de prachtige natuur in en rond Destelheide. Het centrum maakt intussen verder werk van de vernieuwing van zijn infrastructuur. Momenteel worden de oude slaapblokken volledig gerenoveerd. Ook de gevels van alle gebouwen krijgen een grondige herstel- en reinigingsbeurt.
In Hanenbos is de voorbije maanden de buitenomgeving onder handen genomen. Het centrum heeft nu een nieuwe, waterdoorlatende parking en aan de achterkant van het gebouw kunnen de gasten voortaan ontspannen onder een grote luifel met zitbanken. Het voorplein in Hanenbos onderging een complete metamorfose. Het plein is voortaan verkeersvrij en biedt kinderen alle ruimte om veilig te spelen in het groen. In totaal ging voor de vergroening van de buitenomgeving in Hanenbos maar liefst 1820 vierkante meter beton op de schop. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief