Expo Laatbloeiersacademie nog tot 11 juli in CC de Meent

C21

Expo Laatbloeiersacademie nog tot 11 juli in CC de Meent

Editiepajot_bart_devill___expo_laatbloeiersacademie
Foto Bart Devillé
 

 

Het expo-seizoen in CC de Meent wordt op een gepaste wijze afgesloten met de traditionele laatbloeiersexpo. De laatbloeiersacademie in CC de Meent is al jaren een groot succes.

 

Van maandag tot zaterdag organiseert het cultuurcentrum creatieve cursussen van modeltekenen, aquarel-schilderen tot digitale fotografie. De docenten zijn allemaal kunstenaars uit de streek die hun kunst op meesterlijke wijze doorgeven. Lesgevers zijn Hilde Van Melle, Mieke Wilmaers, Hendrik De Greef, Thierry Geenen en Jan Londers. Bij andere groepen staat dan weer het leren van elkaar centraal. De autonome werkgroepen Alsem Digitaal en aquarel komen ook wekelijks samen.

En elk jaar is de afsluitende expo het hoogtepunt van het jaar. Alle cursisten stellen één van hun werken tentoon. Op de sfeervolle opening in aanwezigheid van de trotse kunstenaars was het gezellig druk. Heel wat geïnteresseerden kwamen genieten van de meer dan 80 schilderijen, foto’s en tekeningen in de foyer van CC de Meent.

 

De expo is nog doorlopend te bezoeken tijdens de openingsuren van CC de Meent(maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u en tot eind juni ook telkens 1 uur voor de film op zondagavond)  tot en met 11 juli. De expo is niet toegankelijk/open van woensdag 26 juni tot en met 28 juni. Het nieuwe cursusaanbod ontdek je na de zomer in de najaarskrant van het cultuurcentrum.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 sep 2024
Hugo Devillé | 25 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 20 sep 2024
Hugo Devillé | 18 sep 2024
Hugo Devillé | 13 sep 2024

archief