Met de belangstelling voor de Kasteelfeesten viel het nog mee

C21

Met de belangstelling voor de Kasteelfeesten viel het nog mee

Editiepajot_bart_devill___kasteelsfeesten_guga
Foto Bart Devillé
 

 

In Beersel werd de zomervakantie ook dit jaar opnieuw op gang getrapt met de Kasteelfeesten, dit op zaterdag  29 en zondag 30 juni. Uiteraard vonden deze plaats in de onmiddellijke omgeving van het Kasteel van Beersel!

Met het prachtige kasteeldomein als uniek decor zette de geproefde combinatie van smulklare streekproducten, dans, kinderanimatie en spetterende optredens ook dit jaar weer de toon voor een onvergetelijk feestweekend. Waar men echter als organisator geen vat op heeft is uiteraard het weer. En dit kon dit jaar wel ietske beter, al viel het nog mee! Wat wil je, een hele week schitterend weer met volle zon en met de eerste dag van het evenement weersverandering. Maar ergens viel het nog mee: van start in de zon, dan onweerachtige stortregen gevolgd door een rustige uitloop. Ook zondag was het prijs wat de regen betreft. Maar met een regenscherm en -kledij kan men ook genieten van optredens en andere activiteiten.

De twee dagen van de Kasteelfeesten waren goed gevuld, oordeel zelf maar: Zaterdag Dansgroep Pirouette, Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld, Radio Guga en La Folie Jolie. Zondag Maksim, Dansgroep Giants, Straffen Toebak en De Romeo’s. Uiteraard kon men eens te meer genieten van de lokale lekkernijen en streekproducten. Men had de keuze: Brouwerij Oud Beersel, Brouwerij Belgoo, Brouwerij Boon, Brouwerij Den Herberg, De Lambiek Fabriek, De Lambikstoempers, Parain Geuze & 3 Fonteinen Restaurant, NeRoes, Her Scooters, Saborso, Bakkerij Atelier Rustic, Whole Latte Love en Il Gusto della passione. Niettegenstaande de eerder ongunstige weersomstandigheden hadden de meeste aanwezigen één wens in verband met de Kasteelfeesten: “Voor herhaling vatbaar”!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 24 jun 2024
Hugo Devillé | 20 jun 2024
Hugo Devillé | 18 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024

archief