Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken

C21

Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken

Scherm__afbeelding_2024-07-03_om_11
 

De provincie Vlaams-Brabant lanceert de campagne ‘Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken’. Deze recreatiedomeinen zijn immers een ideale bestemming voor een dicht-bij-huisvakantie voor een lage prijs.

De zomer staat voor de deur en dat zullen de Vlaams-Brabanders geweten hebben. De vier provinciedomeinen, de Halve Maan in Diest, Het Vinne in Zoutleeuw, Kessel-Lo in Leuven en Huizingen in Beersel zetten hun deuren wagenwijd open voor het publiek.
“We lanceren de campagne ‘Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken’. Onze vier prachtige provinciedomeinen vormen de ideale bestemming voor zomerse ontspanning. Lekker plonsen in openlucht, avontuurlijk ravotten op de speeltuinen, een romantisch boottochtje, sporten of genieten van de natuur tijdens een wandeling. Het kan allemaal dicht bij huis en voor een kleine prijs”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor recreatie.
Verschillende bussen rijden deze zomer doorheen Vlaams-Brabant met een leuke foto op de achterkant. Zo blijven de provinciedomeinen onder de aandacht van de potentiële bezoekers.
Meer info: www.vlaamsbrabant.be/provinciedomeinen

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief