Lijst Burgemeester gepresenteerd in Beersel

C21

Lijst Burgemeester gepresenteerd in Beersel

Editiepajot_bart_devill___lijst_van_burgemeester
ingezonden foto
 

 

Naar de gemeenteraadsverkiezingen toe presenteerde Lijst Burgemeester veelzijdige en sterke kandidaten voor deze verkiezingen. Onder leiding van de huidige burgemeester, Jo Vander Meylen, is het team vastberaden om zich volledig in te zetten voor alle inwoners van Beersel. “Iedereen Beersel is ons motto!”

Huidig burgemeester Jo Vander Meylen, bekend om zijn toewijding en bereikbaarheid, is de kopman van de lijst. De 26.000 inwoners van Beersel verdienen “naar eigen zeggen”een burgemeester die altijd en overal aanwezig is. "Ik ben vast van plan 100% voor Beersel te gaan, en graag opnieuw als burgemeester" aldus Vander Meylen en heeft hij het over een hele diverse Lijst Burgemeester.  “ Niet alleen qua leeftijd maar ook qua interessegebied en achtergrond. Van landbouwer tot onderwijzer, van advocaat naar notaris, van leerkracht over gepensioneerde naar vakbondsafgevaardigde, werknemers en werkgevers. Sterke krachten uit onze verenigingen... Kortom mensen uit het veld! Ik wilde persé een volledige lijst voorstellen omdat we als team sterk staan. Een team waarin elke schakel belangrijk is, een team dat altijd in beweging is”… aldus Jo Vander Meylen. Uiteraard, de lijst heeft een sterke ruggengraat met maar liefst 11 gemeenteraadsleden uit de huidige meerderheid, waaronder drie schepenen die de voorbije jaren goed beleid hebben gevoerd.”

Maar hier blijft het niet bij…. “Kristien Vanhaverbeke, tot vorig jaar lid van N-VA en nu onafhankelijk schepen van mobiliteit en lokale economie die beleid kan voeren en keuzes durft te maken. Zij kiest ervoor om ons team te versterken.” Maar men kan blijkbaar ook rekenen op ervaren krachten en ook nieuwe gezichten. Heel wat namen duiken op. Lijst Burgemeester is duidelijk klaar om verder te besturen met een sterk team van ervaren en nieuwe kandidaten die zich met volle overtuiging inzetten voor “Iedereen Beersel”. Met Jo Vander Meylen als burgemeester. Een burgemeester die 100% voor Beersel gaat “én alleen voor Beersel. Van de eerste tot de laatste dag” naar eigen zeggen. Jo Vander Meylen: “Ons programma willen we opbouwen en stapsgewijs delen met de Beerselaar rond zeven basisgedachten. We zien ze als kapstokken om ons hele beleid aan op te hangen. •        Wat doen we nu al goed en zijn we best trots op?  •Hoe pakken we het aan in de toekomst? Wat moet anders? We hebben zeven basisgedachten en daar staan we 100% achter : Iedereen Beersel, Zorgeloos wonen, Levende dorpen,  Samen veilig, Milieu in balans, Vergroenen waar het kan, Taal verbindt, Financieel gezond.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 07 sep 2024
Hugo Devillé | 04 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 aug 2024
Hugo Devillé | 27 aug 2024
Hugo Devillé | 27 aug 2024
Hugo Devillé | 23 aug 2024
Hugo Devillé | 14 aug 2024
Hugo Devillé | 08 aug 2024
Hugo Devillé | 08 aug 2024
Marc Sluys / Elsie De Greef | 29 jul 2024

archief