Seizoen 24 25 uit de startblokken voor Davoc LOT

C21

Seizoen 24 25 uit de startblokken voor Davoc LOT

Volley_lot_1
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 7 september was het weer zover: naar goede traditie sloeg, blokte en toetste volleybalclub Davoc Lot het nieuwe seizoen op gang met haar jaarlijkse Startdag. De trainingen zijn voor de meeste ploegen van de club al enkele weken bezig, maar toch is deze dag vol wedstrijdjes en gezelligheid elk jaar in het eerste weekend van september het officiële startschot van de nieuwe jaargang. Het mooie weer en de prima sfeer zorgden ervoor dat het nog maar eens een succesvolle Startdag werd…

Na een prima seizoen ’23-’24, met mooie sportieve prestaties van de seniorenploegen bij zowel dames als heren en onverdeelde successen van de U13-ploeg bij de meisjes, de U15-ploegen bij de meisjes én de jongens, en de gemengde U11-ploeg, volgde een welverdiende rustpauze van drie maanden in volleyballand. Maar begin augustus stonden de meeste teams bij Davoc Lot alweer fris en monter te popelen om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te starten. Het klassieke orgelpunt van die voorbereiding is al vele jaren de Startdag, dit jaar op zaterdag 7 september. In de grote en in de kleine zaal van sportcomplex Vogelenzang in Lot werden tussen 9u en 21u meer dan 30 vriendschappelijke wedstrijdjes gespeeld, waarin alle teams hun competitievorm aan het talrijk opgekomen publiek konden etaleren. Het merendeel van de teams leek al goed warmgedraaid te zijn voor de competitiestart, die voor de meeste onder hen in het weekend van 13 en 14 september plaatsvindt. Ook naast het veld bood deze dag ruimschoots de mogelijkheid tot teambuilding en gezelligheid. De kantine draaide overuren, er waren lekkere ijsjes en dankzij een ijverig team van vrijwilligers kon je ook de hele dag terecht aan de barbecue voor een lekkere hamburger of smakelijke pens.

Een andere mooie traditie op de Startdag van Davoc Lot is de clubfoto: van de gelegenheid werd dus gebruik gemaakt om alle leden samen – met hun mooiste glimlach in de aanslag – op één grote foto te vangen. Deze clubfoto zal dan een heel jaar lang de kantine van de club sieren.Tenslotte was er ook nog hoog bezoek, want onder andere de huidige en vorige Beerselse burgemeesters Jo Vander Meylen en Hugo Vandaele, schepen van Sport Elsie De Greef en  schepenen  Eddy Deknopper en Sonja Van Wanseele sprongen even binnen. Zo konden ze ook met eigen ogen vaststellen dat Davoc Lot helemaal klaar is om nu echt aan het seizoen ’24-’25 te beginnen. Dat zal het trouwens doen met een extra damesteam bij de senioren, waardoor de teller voor deze jaargang op 4 seniorenteams (2 heren- en 2 damesploegen) en 10 jeugdteams in competitie komt te staan. Verder telt de club een (gemengd) recreatieteam en een volleybalschool voor beginnende volleyballertjes vanaf 6 jaar. Meer info over de club in het algemeen kan je vinden op www.davoc-lot.be, en bij wie het nu ook kriebelt na het lezen van dit verslagje, kan voor inlichtingen steeds terecht bij de club op secretariaat.davoclot@gmail.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2024
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 sep 2024
Hugo Devillé | 11 sep 2024
Hugo Deville | 07 sep 2024
Hugo Devillé | 04 sep 2024

archief