100 jarige Estelle gehuldigd door twee gemeenten

C21

100 jarige Estelle gehuldigd door twee gemeenten

Editiepajot_bart_devill___orelia_ter_beuken_100_jarige
Foto Bart Devillé
 

 

100 jaar geworden en gehuldigd worden door twee gemeenten, je moet het maar doen en dit deed Estelle Vandingenen! Zij werd geboren op 10 september 1924 in Linkebeek en dinsdag 10 september al gevierd op afdeling Magnette in WZC Orelia Ter Beuken in Alsemberg.

Zaterdag 14 september gebeurde dit in aanwezigheid van de familie, vrienden en het schepencollege van Beersel in de polyvalente zaal van WZC Ter Beuken in Alsemberg. Ook de Linkebeekse burgemeester Yves Ghesquiere was op de afspraak met een bloemenruiker. Een en ander vond plaats in de polyvalente zaal van WZC Orelia Ter Beuken in Alsemberg. Estelle weet het nog allemaal goed te vertellen: “ Ik ben geboren op het huidige gemeenteplein in Linkebeek. Met Alfons Stassen kregen wij drie zonen Michel, Herman en Simon. De familie werd nog uitgebreid met 5 kleinkinderen en al 2 achterkleinkinderen. In Linkebeek was de familie goed bekend en heeft één ding gemeen: hun liefde voor Linkebeek.

Estelle is graag in Orelia Ter Beuken….. “ Het is er goed en wanneer er iets of wat minder gaat of is, zeg ik het ook. Dan wordt er wel rekening gehouden, er wordt toch geluisterd naar mij en dit vind ik positief! En nu gaan we maar feesten!...... “

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 sep 2024
Hugo Devillé | 11 sep 2024
Hugo Deville | 07 sep 2024
Hugo Devillé | 04 sep 2024

archief