Fundraising Wine meets art: Op de bres voor meisjes en vrouwen met autisme

C21

Fundraising Wine meets art: Op de bres voor meisjes en vrouwen met autisme

Affiche_wma2024achterkant__finale
 
Doordat vrouwen met autisme veel vaker dan mannen een foute, late of geen diagnose krijgen, is er dringend nood aan meer kennis en concrete acties. Daarom organiseert Soroptimist Club Beersel-Zennevallei op vrijdag 27 en zaterdag 28 september in de Alsembergse Herisemmolen van 18 tot 22u en van 16 tot 22u het fundraising event 'Wine meets Art'. 
 
Met de opbrengst van de verkoop van wijn en kunst wil onze club over het onderwerp op 13 maart 2025 een infoavond organiseren en ook drie partners steunen die rond de problematiek werken van meisjes en vrouwen met autisme. Het gaat om LAuRes (Leuven Autism Research), LAVA (De Lees- en Adviesgroep Volwassenen met Autisme) en De Okkernoot.
 
Geheel in lijn met de vorige edities wordt 'Wine meets Art' opnieuw een heel feestelijke happening met geselecteerde wijnen en een prachtige kunsttentoonstelling. Naast werken van bekende en minder bekende lokale kunstenaars, is er ook een uniek aanbod van juwelen, hoeden, kaarsen, en andere decoratieve voorwerpen. U kunt zelfs ter plaatse uw portret, of dat van uw oogappels laten maken in potlood, houtskool, of aquarel. Voor de lekkerbekken is er een foodtruck met overheerlijke pizza aanwezig. 
 
Wie we zijn:
Soroptimist Club Beersel-Zennevallei maakt deel uit van een internationaal opererende ngo met een invloedrijke stem in internationale organen zoals de Verenigde Naties en de Raad van Europa ter verbetering van de levensomstandigheden en de status van meisjes en vrouwen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2024
Marc Sluys - Hugo Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 sep 2024
Hugo Devillé | 18 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 sep 2024
Hugo Devillé | 11 sep 2024

archief