Beersel huldigt sportkampioenen

C21

Beersel huldigt sportkampioenen

Editiepajot_bart_devill___kampioenen_beersel
Ingezonden foto
 

 

Vrijdag 27/9 huldigde Beersel zijn sportkampioenen en het waren er heel wat en in verschillende disciplines. Schepen van Sport, Elsie De Greef(n-va) bracht niet alleen hulde aan de kampioenen, maar feliciteerde ook de sportdienst, sportraad, sportclubs en vele vrijwilligers die mee bijdragen tot het succes. Zij gaf ook een overzicht van de nieuwigheden op sportief vlak alvorens over te gaan tot het afroepen van de kampioenen en andere verdienstelijke sportievelingen.

 

Er waren individuele kampioenen van OKS, Gympie vzw, Kayak club in Anderlecht CRBK, zwemmen, tafeltennis en OEH, petanque, Giants en Pirouette. Er speelden ook ploegen kampioen: 3 voetbalploegen (Davidskornuiten, Verbroedering Beersel/Drogenbos U10 en eerste elftal), Basketbal BBC Alsemberg U14, Volleybal Davoc Lot U13 meisjes en ook verschillende dansgroepen uit de dansscholen Giants en Pirouette.

De eervolle vermelding was er voor Julie Crepel, voor haar deelname aan het WK Ironman in Nice. De sportverdienste ging naar schermer Stef De Greef, 20-voudig Belgisch kampioen, momenteel 36 ste op de wereldranglijst. Hij was op wedstrijd in Amsterdam, maar we hadden een Teams gesprek met hem en zijn zus Lynn De Greef nam zijn prijs in ontvangst. Sporter van het jaar werd Lean Bogaerts. Hij werd wereldkampioen bij de junioren wildwaterkajak in Tsjechië juni 2023. Zijn broer Joren behaalde de 4de plaats bij de beloften en behoort daarmee eveneens bij de wereldtop. Na de huldiging werden de aanwezigen uitgenodigd op de receptie in de foyer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 30 sep 2024
Marc Sluys | 27 sep 2024
Hugo Devillé | 25 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 20 sep 2024
Hugo Devillé | 18 sep 2024
Hugo Devillé | 13 sep 2024

archief