Verdachte gearresteerd voor reeks diefstallen in Zennevallei

C21

Verdachte gearresteerd voor reeks diefstallen in Zennevallei

Fiets_01
 
Horloge_01
Fiets_02
Fiets_03
 

olitie Zennevallei heeft succesvol een onderzoek afgerond naar een reeks diefstallen die tussen 30 juli en 30 september 2024 werden gepleegd op het grondgebied van de zone. Dankzij een tip van een oplettende wijkagent werd een verdachte opgespoord en aangehouden.

Het onderzoek startte toen een wijkagent een melding maakte over een verdachte man die in een woonwagen in Lot (Beersel) verbleef en mogelijk in het bezit was van gestolen goederen. Bij een daaropvolgende huiszoeking werden effectief diverse voorwerpen aangetroffen die vermoedelijk gestolen waren. Het ging onder meer om fietsen, juwelen, rugzakken en een elektrische step. 
Informaticafraude
Enkele dagen geleden werd dezelfde man verdacht van een diefstal van een voertuig. Dankzij uitgebreid sporenonderzoek kon de politie hem linken aan minstens zes verschillende feiten, waaronder fietsdiefstallen, diefstallen uit voertuigen en het gebruik van gestolen bankkaarten (informaticafraude).
 
De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel en is ondertussen aangehouden voor de verschillende ten laste gelegde misdrijven.
 
Verspreiding
Dit succesvol resultaat kwam tot stand door een uitstekende samenwerking tussen de wijkdienst, het proactieve Scorpio team en de experts beeldvorming van de dienst recherche, en de interventiedienst van politiezone Zennevallei. Het korps verspreidde intussen onder meer via Facebook foto’s* van enkele aangetroffen goederen in de hoop de rechtmatige eigenaars terug te vinden.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 okt 2024
Hugo Devillé | 30 sep 2024
Hugo Devillé | 30 sep 2024
Marc Sluys | 27 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 25 sep 2024
Hugo Devillé | 20 sep 2024
Hugo Devillé | 18 sep 2024

archief