Gratis openlucht fitnesstoestellen in Alsemberg

C21

Gratis openlucht fitnesstoestellen in Alsemberg

Editiepajot_bart_devill___pop_up_gym
Foto Bart Devillé
 

 

Zin in een frisse workout in de buitenlucht? Vanaf woensdag 9 oktober kan men in de Gemeenveldsite in Alsemberg helemaal losgaan op splinternieuwe outdoor fitnesstoestellen! Deze installatie, die tot stand kwam in samenwerking met Omnigym en Fitness Specialist B.V., is vanaf 9 oktober gedurende zes weken beschikbaar  voor alle inwoners van Beersel.

Schepen Elsie De Greef(N-VA): “Na de plaatsing van het FitPark in de Beemd Huizingen kregen wij diverse vragen vanuit Alsemberg voor een gelijkaardig initiatief en dit hebben we nu kunnen waarmaken. Beerselaars kunnen hier in de Gemeenveldsite in Alsemberg helemaal losgaan op splinternieuwe outdoor fitnesstoestellen. Deze outdoor installatie, die tot stand kwam in samenwerking met Omnigym en Fitness Specialist B.V., zal gedurende minstens zes weken beschikbaar zijn voor iedereen. Deze tijdelijke en gratis plaatsing van de omnigym is een unieke kans om te onderzoeken of we in Alsemberg mensen in beweging kunnen krijgen en of er draagvlak is voor de plaatsing van permanente beweeginfrastructuur. “

Waarom deelnemen aan de gebruikersstudie? Fitness Specialist B.V. biedt in 2024 een select aantal Belgische gemeenten de kans om tijdelijk te genieten van een volledig ingerichte sportieve buitenruimte. Dit initiatief is geheel vrijblijvend en biedt gemeenten de mogelijkheid om de nieuwste technologieën op het gebied van outdoor fitness aan inwoners te laten uittesten. België wordt gezien als een snelgroeiende markt voor outdoor fitnesstoestellen, en deze gebruikersstudie helpt om waardevolle gegevens te verzamelen over het gebruik en de effectiviteit van de toestellen. Deze tijdelijke fitnessruimte op de Gemeenveldsite is onderdeel van een wereldwijde gebruikersstudie die door Fitness Specialist B.V. wordt uitgevoerd. De opstelling omvat negen van de nieuwste OMNIGYM® outdoor fitnesstoestellen, elk uitgerust met geavanceerde SMART-sensoren. De toestellen zijn ontworpen om de beleving van indoor fitness naar de buitenlucht te brengen en zijn toegankelijk voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 okt 2024
Hugo Devillé | 11 okt 2024
Hugo Devillé | 10 okt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 okt 2024
Hugo Devillé | 07 okt 2024
Hugo Devillé | 02 okt 2024
Hugo Devillé | 30 sep 2024
Hugo Devillé | 30 sep 2024
Marc Sluys | 27 sep 2024

archief