Een nieuwe partij het Transparant Bever van Patrick Capiau

C21

Een nieuwe partij het Transparant Bever van Patrick Capiau

Editie_bever_patrick_1__kopie_
Patrick. Foto Marc Colpaert
De Filosofie van Transparant Bever  “Bouw mee aan de toekomst van Bever met Transparant Bever!” Eerlijkheid en samenwerking bij Transparant Bever. Transparant Bever is opgericht op 21 januari 2024. Een nieuwe politieke partij die staat voor eerlijkheid, transparantie, integriteit, burgerparticipatie, duurzame ontwikkeling, samenwerking en inclusie in Bever.
 
Als politieke partij Transparant Bever streven we ernaar om de toekomst van onze landelijke gemeente te verzekeren. We geloven sterk in de kracht van participatie en willen graag de stemmen en ideeën van onze gemeenschap omarmen om Bever nog sterker, duurzamer en inclusiever te maken. We streven naar meer rechtlijnigheid! Voor eerlijkheid en burgerparticipatie!
 
Onze grootste prioriteit is het aanpakken van de sociale woningen. (achter de kerk). Deze staan al vier jaar leeg en er wordt niet gestart met de werken. Dit is nodig om het bindend sociaal objectief te behalen voor onze gemeente Bever, opgelegd door Vlaanderen.
 
Zaterdag 14 september organiseren ze een informatie namiddag in ’t Platteland op Akrenbos. Iedere burger heeft de mogelijkheid om vragen te stellen . Iedere kandidaat heeft één of meer thema’s uitgewerkt. (er wordt een PPT-presentatie gegeven)
 
 
Even kort over onze kandidaten:
 
 
1. Patrick Capiau: 62 jaar
 
Leerkracht met pensioen. Nu voor 100% gaan voor de Beverse politiek. Kandidaat burgemeester. Reeds vele jaren actief in het politieke landschap. (voor en achter de schermen). Opleidingen: politieke wetenschappen, master diploma mechanica/elektriciteit/informatica
 
Medeoprichter van De Vrienden van de Molen. Oprichter van Gezinssport Bever en voorzitter van Gezinsbond Bever. Lid van Gecoro Bever en Sportraad Bever. Hobby’s (indien er tijd voor is): Dartsen, tafeltennis, schrijven van programma’s (ICT).
 
 
2. Herman Françoise: 54 jaar
3. Coster Fréderic: 54 jaar
4. Bueno Lorite Maité: 43 jaar
5. Bonga Bonga Paul: 61 jaar
6. Hryhoryak Mykhaela: 50 jaar
7. Deschuyteneer Chesney: 31 jaar
8. Labbé Lucette: 59 jaar
9. Van Bockstaele Antoine: 65 jaar
10. Lambert Morgane: 24 jaar
11. Silverans Jean-Jacques: 80 jaar
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 sep 2024

archief