Helderblauw roept op tot een publiek debat met Thuis in Bever, Bever 2.0 en Transparant

C21

Helderblauw roept op tot een publiek debat met Thuis in Bever, Bever 2.0 en Transparant

A_a_bever
 Met de komende historische verkiezingen in aantocht,  vier lijsten op 13/10, roept Helderblauw, onder leiding van lijsttrekker Kurt Kiekens, op tot een publiek debat tussen alle politieke partijen van Bever. Het debat zou de inwoners van Bever de kans geven om rechtstreeks kennis te maken met de standpunten en visies van de verschillende partijen: Thuis in Bever, Bever 2.0, Transparant en Helderblauw.
 
"De inwoners van Bever hebben recht om volledig geïnformeerd naar de stembus te trekken," zegt Kiekens. "Een publiek debat is dé manier om alle kiezers de kans te geven om te begrijpen waar elke partij voor staat. In deze belangrijke verkiezing gaat het om de toekomst van onze gemeenschap. Daarom moeten we helder en duidelijk zijn over onze ideeën en plannen."
 
Helderblauw benadrukt het belang van open communicatie en een eerlijke dialoog. Door dit debat te organiseren, kunnen alle politieke partijen hun programma's en prioriteiten duidelijk toelichten en vragen van burgers beantwoorden. Zo kan elke inwoner weloverwogen beslissen wie zijn of haar stem het beste vertegenwoordigt.
 
Wij nodigen de partijen Thuis in Bever, Bever 2.0 en Transparant van harte uit om deel te nemen aan dit debat. Daarnaast roepen wij de pers op om verslag te doen van dit evenement, zodat geen enkele burger van Bever in het ongewisse blijft over de keuzes die hij of zij maakt tijdens de komende verkiezingen.
 
Praktische details over het debat zullen in overleg met de betrokken partijen worden bekendgemaakt. We roepen alle politieke vertegenwoordigers op om deze kans aan te grijpen en deel te nemen aan een constructieve uitwisseling van ideeën voor de toekomst van Bever.noor meer informatie of om in te gaan op deze uitnodiging, kunt u mij altijd contacteren.
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 sep 2024

archief