Thuis in Bever zal niet deelnemen aan het debat de tijd ontbreekt om dit degelijk voor te bereiden

C21

Thuis in Bever zal niet deelnemen aan het debat de tijd ontbreekt om dit degelijk voor te bereiden

Editie_bever_plosje_2__kopie_
Illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
Michiel Krikilion Voorzitter Thuis In Bever wilde graag antwoorden op het artikel van Helderblauw over het politiek debat, zo weet de burger dat wij niet zullen deelnemen aan het debat en ook de juiste reden. 
 
Ondanks het feit dat wij het een erg goed initiatief vinden, zal Thuis in Bever niet deelnemen aan het debat dat wordt georganiseerd door Helderblauw. Reden hiervoor is voornamelijk de erg late uitnodiging tot het debat. We werden immers pas zondag 29 september geïnformeerd over het initiatief. Naast de vraag hoe dit op zo’n korte tijdspanne nog georganiseerd zou kunnen worden, rijst de vraag hoe alle burgers hierover ingelicht zouden worden. Wij zouden verkiezen om elke burger op de hoogte te brengen en zouden daarom willen vermijden om te communiceren via Facebook of andere online platformen. Bovendien is het tot op vandaag niet duidelijk wie het debat (op een onafhankelijke manier) zou leiden, wie de onderwerpen zou bepalen en wie vragen mag stellen. Lijsttrekker Kristof Cattie liet op 30 september weten aan Helderblauw dat wij niet zouden deelnemen aan het debat.
Tijdens onze campagne focussen wij voornamelijk op huisbezoeken zodat elke burger in een één-op-één gesprek zijn bekommernissen met ons kan delen", zei Michiel Krikilion Voorzitter Thuis In Bever

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief