Helderblauw aanvaardt de verkiezingsuitslag in Bever

C21

Helderblauw aanvaardt de verkiezingsuitslag in Bever

A_a_bever

Het volk heeft gesproken en de partij Helderblauw aanvaardt de verkiezingsuitslag en pakt stevig de rol van oppositie op. Burgemeester Cattie heeft de meeste stemmen en blijft burgemeester. 

Als lijsttrekker van Helderblauw wil ik onze waardering uitspreken voor de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Hoewel de resultaten niet zijn wat we gehoopt hadden, respecteren we de keuze van de kiezers. Met 13,1% van de stemmen en één zetel in de gemeenteraad staan we klaar om onze rol als oppositiepartij vol overtuiging te vervullen. De inwoners van Bever hebben gekozen voor de continuïteit die "Thuis in Bever" biedt, en
we feliciteren hen met hun overweldigende meerderheid(Burgemeester Cattie kan dus verder doen). Deze uitslag laat zien dat het vertrouwen in hun team groot is. Maar nu, meer dan ooit, is het belangrijk dat er een sterke oppositie aanwezig is die kritisch kan meedenken en de belangen van alle inwoners vertegenwoordigt. Wij bij Helderblauw zijn vastbesloten om dat te doen.
"Onze rol als oppositie is niet alleen om te reageren, maar om actief en constructief bij te dragen aan de beslissingen die de toekomst van Bever zullen vormgeven. We willen onze stem laten horen en zorgen dat de zorgen van onze inwoners op de agenda komen. Wij staan klaar om met frisse ideeën en constructieve voorstellen te komen die onze gemeente verder kunnen helpen. Samen met de inwoners willen we werken aan oplossingen die iedereen ten goede komen. Ik wil ook mijn team van harte bedanken. Jullie passie, inzet en betrokkenheid zijn onmisbaar geweest tijdens de campagne. Samen hebben we een positieve boodschap verspreid en onze visie voor een beter Bever gecommuniceerd. Ondanks de uitslag ben ik trots op wat we hebben bereikt en kijk ik ernaar uit om samen te werken aan de uitdagingen die voor ons liggen", aldus Kurt Kiekens. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 09 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief