Het Vlaamse Kruis NINOVE organiseert een nieuwe EHBO opleiding

C21

Het Vlaamse Kruis NINOVE organiseert een nieuwe EHBO opleiding

Vlaamse_kruis_ninove_2013_p200

Vanaf 09 november organiseert Het Vlaamse Kruis Ninove een zevendelige lessenreeks basis EHBO. Hierbij leren we je hoe je eerste hulp kan bieden bij zowel kleine verwondingen (bv: snij- en brandwonden) als bij levensbedreigende aandoeningen (bv: hartstilstand). Een ongeluk is immers snel gebeurd en het zal je eigen vriend, kind, moeder,… maar zijn.

In slechts 6 lessen worden de belangrijkste basisprincipes aangeleerd zoals reanimatie, wondverzorging, breuken,… en krijg je antwoord op vragen zoals: “wat moet ik nu doen? Wat mag ik zeker niet doen? En hoe geef/krijg ik snel de juiste hulp?”. In de laatste les nemen we de proef op de som en kan je jezelf testen in theorie en praktijk.
De eerst les start op zaterdag 09 november om 09u00 tot 11u45 in het Centrum voor Volwassenen Onderwijs Geraardsbergen (Kleine Karmelietenstraat 3, Geraardsbergen). Iedereen vanaf 15 jaar is welkom maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk (min 6 en max 12 cursisten). Vanaf dan zijn de lessen ook telkens de zaterdagvoormiddag. De cursus kost slechts 35€ (cursustekst en verzekering inbegrepen).
Doorheen praktijkoefeningen en uit de ervaring van onze specialisten wordt onze EHBO cursus een hele belevenis. De toffe sfeer zorgt ervoor dat leren en lachen vaak hand in hand gaan…
Voor meer informatie of inschrijving: stuur een mailtje naar ninove@hvk.be  of contacteer Tom Ooms op 0473 19 73 15. Voor meer informatie en lessenschema kan je ook terecht op onze website www.hetvlaamsekruisninove.org
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2013
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 jun 2024

archief