NINOVE - Infoavond voor dames met een borstprothese of borstreconstructie

C21

NINOVE - Infoavond voor dames met een borstprothese of borstreconstructie

Editiepajot_ninove_borstprothese_ingezonden_foto

Op maandag 28 oktober organiseren MediServe uit Ninove en Cups lingerie uit Denderleeuw hun eerste infoavond voor dames die een borstoperatie ondergingen.

Het leek een logische stap voor de 2 handelszaken om de handen in elkaar te slaan. Na hun recente beslissing om samen hun klanten een betere service te bieden, organiseren Ilse en An, een infoavond voor dames met een borstprothese of borstreconstructie.
Hun doel is om hun gasten bewust te maken van de verschillende mogelijke borstprotheses en de bijhorende lingerie en dit alles in een gezellige sfeer.
Deze avond zal plaatsvinden in Cups lingerie zelf, start om 19u30, aan de Steenweg 582/1 in 9470 Denderleeuw.
Tijdens de avond zullen de 2 zaakvoerders hun eigen expertise delen met de aanwezigen. De gasten kunnen ondertussen ook kennismaken met elkaar en hun eigen ervaringen delen.
MediServe is een familiebedrijf uit Ninove.  De zaakvoerder, Ilse Van Laethem,  zal die avond niet alleen meer informatie verschaffen over alles wat te maken heeft met de borstprothese, zoals de verschillende merken, haar voor-en nadelen, maar zij zal ook het financiële plaatje bespreken.
Cups lingerie, gelegen op de verbindingsweg tussen Aalst en Ninove, zal die avond meer informatie geven over de mogelijkheden omtrent de bijpassende lingerie. Van basis tot modieus. Welke verschillende BH-modellen er bestaan en waarmee je dient rekening te houden tijdens het shoppen.
De plaatsen zijn echter beperkt, daarom neem je het best vlug contact op met MediServe of Cups lingerie om jouw plaatsje te reserveren.
Mediserve                                                                       
Ilse Van Laethem                           
Graanmarkt 27 -29                                        
9400 Ninove                                                    
tel: 054/558379                                               
fax: 054/558381
GSM 0494/873503.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2013
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief