Derde Wielersymposium in ASPELARE

C21

Derde Wielersymposium in ASPELARE

Editiepajot_ninove_derde_wielersymposium_in_aspelare_foto_ingezonden
ingezonden foto
 

Het Wielersymposium is een initiatief van sportdiëtiste Marijke Van der Schueren. Voor de derde editie krijgt zij de medewerking van Personal Coach Wim Blaton.

Het 3de Wielersymposium op vrijdag 8 november richt zich op iedereen uit het wielermilieu: van zuiver recreatief tot topsporter, verzorgers, coaches, ploegleiders, ... iedereen kan er zeker wat komen opsteken. Een informatieve wieleravond met sprekers, informatiemarkt en vragenronde aan panel van experts.
Programma:
Personal Coach Wim zal aan de hand van praktische tips, trainingsschema's, alternatieve trainingsvormen de bezoekers duidelijk proberen maken hoe ze zo efficiënt mogelijk gaan trainen. 'Efficiënt en slimmer trainen'
Marijke Van Der Schueren van Eat to be fit te Ninove zal een nieuw software programma voorstellen waarmee zij de lichaamssamenstelling van sporters gaat meten.
Daarnaast zal ze het ook nog hebben over voedingssupplementen voor wielrenners.
Roel Bruylandt van Kine8+ te Viane heeft het over het belang van de juiste fietspositie.
Op het einde van de avond brengen wij een panel van experts samen. Met hen kunnen we het over tal van sportieve onderwerpen hebben in een vragenronde. Hiervoor komen Lotto Belisol renners Kenny Dehaes en Bart De Clercq naar Aspelare en ook Lucien Van Impe.

In Café De Paling, Geraadsbergsesteenweg 279 in Aspelare (Ninove).

Deuren open om 18.30 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief